Интимно

Любовен хороскоп за май

Няма да липсват напрегнати моменти

30.04.2019г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За самотните Лъвове, положителните промени сякаш се бавеха досега. Но през май обстоятелствата са доста благоприятни. Търсите своята сродна душа, своя идеал? Има шанс да ги срещнете. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка е добре да обърнат повече внимание на любимия човек и децата. Не забравяйте за романтиката, тя е важна.

4 признака, че сте равни във връзката си и той ви цени истински

Дева

Любимият човек ще се нуждае от вашите слова, с които да докажете чувствата си към него. Първата половина на месеца е подходяща за пътувания, забавления. Вашите усилия ще бъдат оценени. Семейството и бракът изискват отдаденост и отговорност. Опитайте се да спазвате обещанията си. Това ще се отрази положително на връзката ви. Тъй като не са изключени разногласия, опитайте се да контролирате емоциите си.

Везни

През първата половина на май, Везните ще трябва да работят усилено за разрешаване на проблемите с партньора. Основният източник на конфликти може да бъде липсата на финанси. В края на месеца е добре да не проявявате ревност. За да не влошите нещата е добре да бъдете по-сдържани и да сте готови да комуникирате. Въпреки критичните моменти, щастливи мигове няма да липсват. Ако сърцето ви все още не е дадено на никого, ще има възможност това да се промени. Бъдете инициативни и поканете щастието в живота си.

4 зодии, които обичат да доминират в секса

Скорпион

Май ще бъде един тест за вас. Насочете енергията си към организиране на почивка, а не позволявайте на притесненията да контролират живота ви. В края на месеца, за някои представители на зодията ще настъпи радикална промяна на фронта на любовта. Самотните сърца имат чудесна възможност да намерят своята половинка. Краят на пролетта обещава да бъде вълнуващ и романтичен.

Коментирай