Интимно

Любовен хороскоп за 29 април – 5 май

Ще трябва да внимаваме в комуникацията

29.04.2019г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Меркурий се движи бързо през вашия сектор на романтиката, правейки мислите ви любовни и сладки. Ще имате желание за флирт, но тези, които покажат и малка некоректност към вас ще бъдат бързо елиминирани. Тези от вас, които се срещат с някого или имат връзка, може да преминат през конфликтни ситуации свързани с бивши половинки, секс и финанси. Думите изречени набързо ще ви накарат да съжалявате.

5 неща, които мъжете се срамуват да споделят за секса

Козирог

Ако търсите любовта, то тази седмица ще имате много добри възможности. Уран е във вашия сектор на романтиката. Това ще раздвижи сърцето и душата ви и ще останете отворени за любов. Новолунието увеличава шанса да срещнете интересен партньор. За обвързаните Козирози май започва с романтика и хармония.

Водолей

Нямате време за лъжи, игри, измами в любовта. Ще има много неща, които ще накарат кръвта ви да кипи и да не премълчавате това, което не ви допада. Любовта за вас през тази седмица ще бъде като игра на шах.

Съвети за брака от една разведена жена

Риби

Война на думи за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Очевидно има нещо свързано с финанси, което не ви харесва. Вашата контролираща страна ще се прояви силно. Бъдете внимателни с думите и подхода, освен ако не сте готови за всичко, включително и за раздяла.

Коментирай
33 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
oohhoo ...ia da vidim bliznacite mi..hiihi, moito liubimi dvamata , i golemia i malkia ....sex???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар