Интимно

7 неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас

Никога!

28.06.2019г. / 13 38ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки заслужава щастие. То не може да се открие лесно, а и съществуват много предпоставки, които трябва да са налице за пълно щастие във връзката. Безоблачни отношения няма, няма и перфектни хора. Но определено това не означава да търпите отношение, което ви кара да се чувствате зле.

Понякога попадаме на токсични партньори, които умело ни карат да вярваме, че отношението, което имат към нас е и отношението, което заслужаваме.

Признаци, че не желаете доживотен партньор и защо това е ОК?>>>

Не допускайте някой да упражнява натиск върху вас. Не позволявайте партньорът ви да иска тези неща от вас.

Да държите връзката си в тайна

Ако в началото ви се е струвало, че това е забавно и секси, трябва да знаете, че има причина да иска това от вас. Най-често причината е друга връзка, която не иска да разваля заради вас и обратното.

Да поемате цялата вина за неговия дискомфорт

Когато има проблем във връзката, той рядко е по вина само на единия партньор. Трябва да има разбиране и от двете страни, за да бъдат решени проблемите. Ако вината бъде хвърляна само върху единия партньор, трупането на напрежение е неизбежно.

Да се променяте

Ако половинката ви ви обича, би трябвало да е заради самите вас. Ако постоянно се опитва да ви промени по свой вкус би трябвало да се замислите, че може би не ви обича достатъчно, щом се опитва постоянно да коригира поведението и мислите ви.

10 признака на контролиращия партньор>>>

Да добивате нездравословни навици

Един любящ партньор не би се опитвал да ви накара да възприемете неговите нездравословни навици, като злоупотреба с алкохол, пушене, консумация на вредни храни. Но съществуват и такива случаи, в които единият партньор се стреми да успокои съвестта си, въвличайки и половинката си в нездравословния си начин на живот, вместо да вземе поука и да последва тъкмо обратния здравословен подход към ежедневието и здравето.

Свързани статии

Да се откажете от хобитата си

Изключително потискащо е, когато единият от партньорите неглижира или открито критикува хобитата на другия, внушавайки му, че са глупави например. Най-здравословна би била една връзка, в която или и двамата партньори предпочитат сходни хобита, или взаимно уважават интересите си без да обиждат хобитата на другия.

Да се съгласявате с неговото мнение

За да се чувствате щастливи и за да не бъдете потиснати, мнението ви трябва да бъде уважавано. Ако партньорът ви ви кара да се съгласявате с него за всичко, без никога да се вслушва във вас, това е токсично поведение.

5 неща, които да не казвате на приятелите си без партньор>>>

Да пренебрегвате постиженията си

Завистта и ревността са често срещани във връзките. Те могат да са провокирани не само от други хора, потенциално застрашаващи връзката, но и към интереси, хобита, постижения, които има единият партньор, а другият не. Не се съгласявайте с такова поведение и не го приемайте за нормално, защото не е.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ifan ( преди 4 години )
Що кво му е на аналния секс?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
proiaviavala sum razbirane i taka i toi e bil spokoen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
са ( преди 4 години )
И тук ако бяхте сложили аналния секс,щях да ви ругая много!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота