Интимно

Знаци, че партньорът ви иска да сте задълго заедно

Пресечни линии в начина на мислене

17.07.2019г. / 15 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лесно се влюбваме, но след като премине еуфорията се замисляме как ли ще продължи връзката. Дали ще се развие, дали партньорът ни има сериозни намерения, дали ще останем заедно? Има знаци, които трябва да се научим да разчитаме. Вижте някои от тях. Ако ги има във вашите взаимоотношения, значи той наистина иска да останете завинаги заедно.

Вие сте преди всичко

Един от ясните знаци, че половинката ви има дългосрочни намерения към вас е, когато вие сте приоритет, когато показва, че вашите желания са важни за него. Разбира се, не можем винаги да поставяме партньора си на първо място, а и не бива той или ние да изискваме подобно нещо. Но когато половинката ви прави промени в дневния си график, за да може да прекарва повече време в компанията ви, интересува се от нуждите ви, това определено е добър знак.

3 съвета за откриване на любовта отново

Опитва се да ви разбере, изследва ви като личност

В една връзка е от съществено значение за двама души да се разбират и да имат желанието да се опознаят. Ако половинката ви влага енергия в това да разбере вашите мнения, емоции, мисли и желания, да ви усети като личност, това е положителен знак. Едва ли ще инвестира толкова усилия, ако няма сериозни планове за бъдещето ви.

Как различните зодии се справят с развода

Общувате свободно

Една здрава връзка е тази, в която има любов, смях, много забавление, но и онези моменти, в които може да комуникирате без притеснения. Без излишни усложнения, дори и за онези въпроси, които са неудобни, без драми, с уважение към другия. Ако вашата комуникация протича по този начин, очевидно той има сериозни намерения към вас.

5 неща, които пречат на жените да са щастливи във връзката си

Пресечни линии в начина на мислене

Въпреки че вашият мироглед може да не е съвсем същият, те все пак се допълват взаимно, нали? Вашите линии на мислене вървят успоредно една на друга, а дори може да се каже, че имате и точки на пресичане. Никога не се страхувате, че той може да ви съди за ваши постъпки, да ви демотивира.

Тайни, които мъжете рядко биха ни споделили

Усещане за комфорт

Всяка любовна връзка ни дава различни усещания. Има и такива, в които се усещаме комфортно, удобно, без да изискват нищо от нас. Комфорт в края на работния ден, когато сме изправени пред трудности... Тогава се нуждаем от любим човек, който да ни го осигури. Ако вашият партньор успява, не се съмнявайте,. Че иска да продължи да бъде с вас още дълго време.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
premul4avaneto i u4tivotomi povedenie ne sa pokazatel dali sum suglasna s ne6to . uvajavam horata i dialozite ,no cenia predi vsi4ko na dvama du6i v li4nia si jivot .kazala sum po kakuv na4in na kogo kak durja. vsi4ko izvun tova e izvun moite vujdania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар