Той е известен с това, че обича да флиртува. Мъжът Овен – ако сте привлекли вниманието му, той ще иска по-често да бъдете край него. Срещите ви няма да са скучни и предвидими, но докато стигнете до тях, ако изобщо стигнете, ще ви трябват някои ясни знаци за това дали той ви харесва. Е, вижте на какво да обърнете внимание.

Знаци, че партньорът ви иска да сте задълго заедно

Ще ви го каже

Ако мъжът Овен ви харесва, той няма да се поколебае да ви го сподели. Ако иска да спечели сърцето ви, ще говори свободно за своите чувства. Това е така, защото той е изключително уверен и смел. Иска да докаже своята смелост и безстрашен подход в любовта, да бъде конкурентен с другите представители на силния пол. Разбира, тъй като е търпелив, ще дочака точния момент, за да ви разкрие намеренията си.

                                                        Снимка: istock

Няма да се бави с връзката

Напълно уверен в любовта и в себе си, мъжът Овен не би губил никакво време, когато е пленен от една жена, а ще иска бързо взаимоотношенията им да прераснат във връзка. За този зодиакален знак е характерно, че често променя решенията си и понякога ги взима бързо. Но когато по-решителната му страна е провокирана от личността ви, той ще ви преследва с голям любовен интерес.