Интимно

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

С тях щастието е неизбежно

13.03.2020г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За щастлива любовна връзка са необходими много неща, които се обединяват с нещо наречено съвместимост. Търсим я във всеки следващ партньор. Зодиакалният знак, под който сме родени може да ни ориентира с кои други зодии нашата би имала добра съвместимост. С кои представители щастието е неизбежно, вижте в следващите редове.

Козирог

Ако това е вашият зодиакален знак, то вие искате постоянно да водите. Ежедневието ви е динамично, ето защо се нуждаете от половинка, която да ви държи здраво стъпили на земята, някой, който да ви попречи да летите в облаците и да се самозабравяте. Добра съвместимост бихте имали с Телец, Дева или Рак.

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Водолей

Уважаеми Водолеи, огледайте се за Близнаци, Овен или Везни. За вас е важно партньорът в любовта да е интересен, да не ви отегчава, да намери начин да задържи вниманието ви. Щастлива връзка може да имате с тези три зодиакални знака, защото родените под тях определено са вълнуващи личности, точно като вас.

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Риби

Родените под този знак имат силна нужда от партньор, който наистина знае как да се грижи за тях. Някой като Дева, Рак или Скорпион. Рибите често страдат от емоционална слабост. Затова им е необходима половинка, която да ги подкрепя безусловно.

Коментирай
Здраве и красота