Всичко за зодиите

Какво означава истинска любов за мъжете според зодията им

Всеки има своето определение

26.02.2019г. / 12 41ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Да си обичан и да имаш възможността да обичаш, да бъдеш щастлив в любовта е нещо, което всеки от нас иска по свой начин. За различните зодиакални знаци истинската любов има своите лични измерения. Мъжете от различните зодии определят понятието истинска любов по определен начин, повлиян от техните личностни особености спрямо астралната им карта.

6 предприемчиви зодии, които са добри в правенето на бизнес

Овен

За Овена безусловната любов е нещо много рядко срещано, трудно за откриване, отколкото за останалите зодии. Той цени промените и искрено вярва, че любовта не може да е идеална само с един човек. Така че за Овена безусловна любов може да се случи с много различни партньори в живота.

Телец

Телецът търси жена, която е готова да отиде отвъд хоризонта за него. Такава, която ще бъде до него без да каже нито дума, даже да не е съгласна. Жена, която подкрепя безапелационно половинката е представата за истинската любов за Телеца. Той цени себе си твърде високо, за да може да изтърпи жена, която да го критикува постоянно или да изразява несъгласие с неговите възгледи.

Близнаци

Мъжът Близнаци има две страни. Едната е общителна и готова за всяко забавление, което се появи на пътя. Другата е сериозна и загрижена за любовта и връзката си. Определението за безусловна или истинска любов включва определението за човек, който е готов да бъде с него за много дълъг период от време. Човек, който през цялото това време ще види и тъмните, и светлите страни на Близнака, но ще ги приеме с цялата си обич и разбиране.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Рак

Ракът копнее половинката му да споделя дълбоката му душевност. Той мечтае за мъдри философски разговори, за приятелство, за разбиране и емоционална привързаност. Това за него е истинската любов.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
tova za ovena napisanoto za edni e viarno , no az su6to sum oven , no pove4e priemam razbiraneto na bliznaka otkolkoto napisanoto za oven . taka 4e ne vsi4ko otgovaria to4no na zodiata.,ne e suvsem pravilno.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота