4 типа поведение, които издават, че той се среща с други

Червени флагове, които да проследите

22.10.2019г. / 15 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сте в активно търсене на половинка е много възможно да се срещате с повече от един човек, за да решите кого в крайна сметка да изберете. Това е допустимо в известна степен, но само във фазата на срещите. За други срещите с различни партньори по едно и също време са равностойни на изневяра, независимо дали е в началото на една връзка или е все още във фазата на срещите.

Защо е по-трудно да хванеш жена в изневяра, отколкото мъж?

Без значение от кой тип хора сте, едно е сигурно – когато сте в по-напреднали отношения и не сте се разбирали връзката ви да е отворена, има някои правила и те изключват паралелните отношения с други хора.

Има някои типове поведения, които издават човека, когато се среща и с други партньори. Вижте по какво да разберете дали вашата половинка ви мами.

Той държи телефона винаги в ръцете си или с дисплея надолу

Ако забележите, че партньорът ви прави така, че никога да нямате достъп до дисплея му и не можете да видите кога някой му пише, това поведение е съмнително. Определено има какво да крие и се старае да го прикрие именно от вас. Ако човек има романтичен интерес към вас, той определено не би се държал сякаш пази друга връзка в тайна от вас. Забележете дали телефонът му е непрекъснато с дисплея надолу и помислете дали това не е червен флаг.

Общи черти на жените, претърпели изневяра

Не се виждате често

Връзката ви все още не е сериозна и ангажираща. Не живеете заедно и не сте залепени един за друг през повечето време. Но ако се виждате твърде рядко, това може да е сигнал за нередност. Напълно възможно е той да се вижда и с други жени и затова времето му да е така ограничено.

Не ви представя на приятелите и семейството си

Съмнително би било, ако се срещате от месеци, а не познавате никой негов близък или приятел. Обърнете внимание дали се държи нервно, когато споменете, че искате да се запознаете с неговите приятели. Това е ясен белег, че ви крие от тях.

Общи черти на жените, претърпели изневяра

Никога не говорите за бъдещето

Когато партньорът ви е влюбен във вас и иска да прекарва повече време с вас е напълно нормално общото ви бъдеще да го интересува. Ненормално е, ако всячески се отбягва този разговор.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
mnogo puti sum satvala svidetel na takova povedenie ot razli4ni hora
отговор Сигнализирай за неуместен коментар