Интимно

Признаци, че можете да имате пълно доверие на партньора си

По какво личат истински здравите отношения?

28.11.2019г. / 10 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Доверието е един от най-важните компоненти в една връзка. То се изгражда изключително трудно, а се губи лесно. Подозрението и съмнението в партньора могат да отровят връзката и да я направят трудна за поддържане. Има обаче и редица признаци, които подсказват, че можете да имате пълно доверие на партньора си, а това е добра новина за отношенията ви. Ето кои са те.

Разликите между любовта и отровната връзка

Споделя всички свои чувства с вас

Честността е от голямо значение за една връзка. Когато партньорите не крият чувствата си един от друг, най-вече негативните, това е добър знак за здравината на техните отношения. Можете да вярвате напълно на партньора си, ако той споделя как се чувства, дори невинаги това да ви се хареса.

Признава, когато е сгрешил

Упорството и твърдоглавието не са добри съветници в една връзка. Когато между партньорите има напрежение, породено от инат и нежелание за признаване на грешките, това може да бъде труден за преодоляване препъникамък с времето. Когато обаче партньорът ви и вие сте склонни да признавате грешките си, да си искате прошка и да се подкрепяте в трудни моменти, това е признак за изградено високо ниво на доверие помежду ви.

6 признака, че сте изгубили връзка с партньора си

Споделя как е минал денят му

Когато човек няма какво да крие и не държи ежедневието си в тайна, на него може да му се има доверие. Добър знак е, когато партньорът ви ви разказва как е минал денят му без да се налага да му задавате въпроси и без да вадите думите му с ченгел от устата.

Докосва ви непрекъснато

Дълбоко емоционално обвързаният човек изпитва непрекъсната нужда да докосва половинката си. Ще познаете този порив по това, че невинаги в него има сексуален подтик. Партньор, който обича и е отдаден на половинката си докосва нежно без да очаква сексуална интимност. Той просто има нужда да е близо до вас.

5 тайни за щастлива връзка според психолози

Зарязва заниманието си в момента, за да разговаря с вас

Един от най-явните признаци, че партньорът ви е човек, на когото изцяло можете да вярвате е фактът, че ви отделя от вниманието си, дори когато е зает с нещо друго. Ако имате такава половинка до себе си, радвайте се, защото е истинска ценност.

Коментирай