Интимно

Любовен хороскоп за 2020 година

Очакват ни много промени и емоции

10.12.2019г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Везни

С безпокойство може да започне новата година за обвързаните представители на зодията. Обърнете внимание на здравето на половинката си. Към края на февруари нещата ще започнат да се нормализират и ще имате възможността да се радвате на красиви и специални моменти заедно. Любимият човек може да получи повишение и това ще зарадва и двама ви. Любовният ви живот ще се развива и романтиката ще ви носи повече вътрешен мир. И все пак, есенните месеци могат да помрачат любовта ви. Ще трябва да бъдете търпеливи и да следвате събитията, докато всичко се нормализира. Внимавайте със споровете.

Грижете се за нуждите на партньора, не забравяйте за милите жестове, изненадите, оставете действията ви да говорят вместо вас. Някои Везни ги очаква предложение за брак.

3 фъншуй символа, които ще ни донесат богатство и късмет през 2020

Зодия Скорпион

Любовният ви живот ще бъде изпълнен с възможности. Необвързаните Скорпиони може да създадат дългосрочни взаимоотношения с някой специален човек, който ще влезе в живота им, а обвързаните да заздравят още повече връзката си. Някои приятелства могат да се превърнат в романтична връзка, но не е изключено да се съберете и с бивш партньор. През първата половина на 2020-а може да сложите край в търсенето на вашата сродна душа.

Няма да липсват трудни за взимане решения. Предизвикателства в любовния живот няма да липсват, особено във времевия период от 13 май до 25 юни. Обмислете внимателно всички плюсове и минуси, преди да направите следващата стъпка. Запазете спокойствие и се уверете, че недоразуменията не причиняват разрив във вашата връзка. Уважавайте и обичайте партньора си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a sega de,,,,,, a za liubimoto mi 4ove4e \/ kude e za moeto goliamo prekrasno blizna4e ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар