Интимно

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

За тях щастието означава разбиране и емпатия

16.01.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта и щастието за някои зодии се измерват със степента на разбиране във връзките и отношенията с другите. Някои зодиакални знаци имат по-голяма нужда да бъдат разбрани от другите. Това ги кара да се чувстват стабилни, щастливи и обичани във връзките си.

Тяхната чувствителност е голяма, но голяма е и ранимостта им. Когато се чувстват неразбрани, те страдат дълбоко и потъват в съмнение дали са обичани от половинките си, дали са значими за тях.

5 обсебващи зодии, които искат да контролират живота ви

За тези зодии търсенето на разбиране от страна на партньорите им е много важно, защото така се чувстват по-малко сами в отношенията си.

Характерен белег за дълбоко чувствителните зодиакални знаци е именно стремежът към това да бъдат разбрани и приемани такива, каквито са. Те притежават дълбока състрадателна душа и подхождат с емпатия към проблемите и чувствата на другите. Когато не получат същото в замяна страдат много силно.

Липсата на разбиране за чувствителните зодии е сериозен проблем. Кара ги да се отдръпват, да се чувстват несигурни, да се затварят още повече в черупката си и да не допускат да бъдат наранени. Разбирането от страна на партньорите и приятелите им е важно за тях, защото ги кара да се чувстват значими и добре приети в живота на важните за тях хора.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Кои са най-чувствителните зодии в зодиакалния спектър, за които това да са разбрани и добре приети е от първостепенно значение във връзката?

Рак

За Рака желанието да бъде разбран е част от душата му. Да се почувстват разбрани и да усетят подкрепата на половинката си за Раците означава върховно щастие. Тази зодия е толкова чувствителна, че може за миг да се срине, ако не срещне разбиране от страна на близките си, приятелите си и партньора си.

Когато Ракът почувства, че не получава онова, което дава във връзката, той преживява това много драматично. Чувства се наистина сам. Да получи разбиране и подкрепа за Рака означава да се чувства, че принадлежи някъде, а това е много важно за него.

Коментирай