Интимно

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

За тях щастието означава разбиране и емпатия

16.01.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

За Близнаците разбирането означава власт. Те се чувстват истински уверени, силни и добре приети, когато усетят, че биват разбрани без да се налага дълго да обясняват. Това е зодия, водена от чувствата, реакциите на момента и импулсите, която невинаги мисли задълбочено преди да действа. Ето защо за тях е много важно да получат разбиране без протяжни обяснения.

Ако обичате човек от зодия Близнаци ще му направите истински подарък, ако подхождате към него с разбиране. Близнаците са истински щастливи, ако успеят да променят предварителната представа на другата страна за тях. Те обичат простичките взаимоотношения, в които не се налага да играят игрички и да се сблъскват със засукани смесени сигнали.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Риби

Рибите търсят разбиране от любимите си хора през целия си живот. Те са една от най-чувствителните зодии, които не допускат другите във вътрешния си свят. Трябва да сте много постоянни и отдадени, за да бъдете допуснати в сърцето и душата на Рибите. Когато това се случи, те ще очакват от вас да ги разбирате напълно и да ги подкрепяте в душевните им терзания, които ги измъчват доста често.

Представителите на зодия Риби се чувстват най-добре приети и обичани, когато са разбрани, когато не се налага да обясняват с думи чувствата и мислите си, а се разбират с партньори си само с поглед. Най-важните ценности за тази чувствителна зодия са съпричастността, емпатията, прошката и добротата.

5 бета зодии, които отстъпват пред алфа знаците

Козирог

Козирозите са склонни да се чувстват постоянно неразбрани, сякаш играят прекалено безопасно и не знаят как да се забавляват в отношенията и връзките си. Така изглеждат отстрани, защото се страхуват прекалено много да не бъдат наранени. Когато усещат, че партньорът им не ги разбира се чувстват най-дълбоко наранени. Тогава могат да станат дори озлобени и язвителни. Когато обаче се чувстват разбрани и приети, те отварят душата си и си дават свободата да се отпуснат.

Едно предимство на разбирането на Козирозите е, че това прави отношенията им по-щастливи, удовлетворяващи и ги отваря към по-дълбока комуникация.

5 нетърпеливи зодии, които взимат прибързани решения

Скорпион

Скорпионите често търсят разбиране, вероятно защото в повечето случаи биват тотално неразбрани от другите, включително от половинките си. Те са изключително чувствителни, макар че много често това остава невидимо за околните. Скорпионите умеят да носят добра маска, която заблуждава и скрива чувствителната им душа. Те не изразяват напълно открито емоциите си от страх да не бъдат дълбоко наранени след това.

Безопасност и щастие откриват в разбирането. Понякога Скорпионът не може сам да разбере себе си, затова е и така критичен към партньорите си.

* * *

Астрологична прогноза за 2020 година

* * *

Любовен хороскоп за 2020 година

* * *

Любовен хороскоп за януари 2020

Коментирай