Интимно

Знаци, че той все още е с разбито сърце

Говори негативно за любовта

25.02.2020г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещнахте го сравнително скоро. Той е приятна компания, искате да разберете повече за него, а може би дори бихте опитали да създадете и любовна връзка. Но понякога поведението му е някак объркващо. Говори за бившата си, сякаш е ваш наполовина... Има знаци, които подсказват, че той все още не е преодолял раздялата и е с разбито сърце. Вижте някои от тях.

Той разказва за негативните моменти с бившата си

След края на връзката си, на всеки се случва да споменава от време на време бившата си половинка. И това е съвсем нормално, стига да не се случва често. Но когато той се сеща за нея, споменава негативните емоции, през които е преминал, със сигурност е с наранено сърце.

5 признака, че с партньора си сте сродни души

Много се колебае да се ангажира с нова любовна връзка

Изглежда, че той изпитва емоции към вас, показва признаци на интерес. Доближава ви до себе си, но в даден момент ви отдалечава, сякаш не може да вземе решение как да постъпи. Това колебание да не се ангажира в сериозна връзка, може да е знак, че все още е с разбито сърце.

Говори негативно за любовта

Когато някой „отрича“ любовта като цяло, това винаги е показател, че този човек е бил огорчен в близкото минало. Думите му звучат така, сякаш никога няма да повярва в това, че може да намери партньор, който да му покаже красивата страна на една връзка.

Ако мъжът, към когото имате интерес звучи по този начин, когато заговорите за обвързване, много вероятно е все още да не е преодолял разбитото си сърце.

Вредни навици, които помрачават и най-щастливите връзки

Мистериозен е

Когато сме привлечени от някого, съвсем естествено е да искаме да научим повече за него като личност. За нагласите му към любовта, връзките, предпочитанията за партньорки, за това как и защо е приключила последната му връзка. Когато вие повдигнете някои от тези теми, а той рязко става мистериозен, това може да подсказва, че е бил наранен в любовта.

Свързани статии

Редува между емоционална достъпност и емоционална недостъпност

Ако има моменти, в които той общува с вас без проблем за всичко, открит е, но в друг момент показва своята неприкосновеност, изглежда все още е твърде предпазлив. Тази предпазливост може да означава, че се страхува да не бъде наранен отново.

3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции

Говори за себе си лошо

Ако той говори за себе си в отрицателна светлина, чуди се дори защо го харесвате, рядко изказва положително мнение за себе си, ниската самооценка може да е признак, че този човек е бил наранен от предишната си половинка. Нерядко се случва да попаднем на неподходящ партньор, който да се опита да ни вмени, че не сме достойни личности.

Коментирай