Интимно

Любовен хороскоп за март

Възможни са изневери

28.02.2020г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Март месец ще бъде вълнуващ и интересен по отношение на любовта. Възможни са изневери, прекратяване на връзката, но и създаване на нови взаимоотношения. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първата половина на месец март, фокусът ви няма да е върху любовния ви живот, а по-скоро върху финансите. Обвързаните Овни може да имат конфликти с половинката си, защото са твърде отдадени на работата. Бъдете внимателни, защото е възможно да започнете и флирт на работното място. Хармония в любовта ще може да постигнете през втората половина на март, а половинката с удоволствие ще ви угажда на малките капризи. За търсещите любов, месецът обещава вълнения, но не и сериозна връзка.

Отличителни черти, които мъжете търсят в една жена

Телец

Благоприятен ще бъде новият месец за родените под знака на зодия Телец, особено в първите седмици. Не пропускайте да бъдете социални, да пътувате. Интересни, обещаващи запознанства могат да започнат на места, на които и не предполагате. Ще можете да избирате с кого да продължите да се срещате. Хубав месец може да очакват и обвързаните Телци, като шансовете за забременяване са много добри, ако имате такива планове. Въпреки това, не позволявайте на работата да отнеме повече от необходимото ви време, за да не страдат любимите ви хора.

Коментирай