Интимно

Оптични илюзии разкриват какви сте в любовта

Може би сте флиртаджии, а може пък и да сте моногамни

09.04.2020г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Нашето подсъзнание и това как гледаме на света край нас, разкриват много за личността ни и това какви сме в любовта. Дали сме романтични, моногамни, нуждаем ли се от дълготрайна връзка или предпочитаме забавленията без ангажименти. Пред вас има две оптични илюзии, които ще ви разкрият какво търсите в любовта. Изберете си една.

Ако сте забелязали първата илюзия в сините красиви багри, то вие сте позитивна и романтична личност. Обичате природата, защото тя ви зарежда с положителни вибрации. Мъдростта е една от най-силните ви черти. Търсите човек, който да се припокрива с вашите ценности за живота. Не харесвате игричките, в които се поставя на изпитание доверието на другия.

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Нуждаете се от открити и честни взаимоотношения. В една връзка за вас е важно партньорът ви да зачита вашето лично пространство, да се радва на успехите ви, да ви мотивира. За вас може да се каже, че сте моногамни и трудно бихте простили изневяра.

5 чувства, които може да объркаме с любов

Изборът ви на илюзията със сърцата, подсказва, че вие излъчвате изтънченост, а щастието и късметът ви следват. В любовта се нуждаете от партньор, който да е интересна личност с интелект, да излъчва спокойствие, да внася баланс в живота ви, но и да умее да се забавлява. Компанията ви винаги е приятна за представителите на противоположния пол и ухажори определено не ви липсват.

Свързани статии

Знаете как да се държите във всяка ситуация и да създавате хармония, романтично настроение. Нуждаете се от много страст, по всяко време. Рутината във връзките не е за вас, ето защо винаги търсите начин да направите любовния си живот вълнуващ. Ако не е такъв, то бихте сменили партньора си. Харесва ви да флиртувате не само с половинката ви.

Коментирай