Интимно

6 неща във връзката, които помагат да предотвратите изневяра

Действайте преди да се е случило най-лошото за любовта ви

21.04.2020г. / 14 01ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е болезнена за повечето хора. Малко са онези, които съумяват да я простят, да я забравят и да върнат доверието си към партньора. Обикновено мотивите за една изневяра до голяма степен се коренят в грешки, които двамата партньори допускат във връзката си. Ако се опитате да ги предотвратите, може би изобщо няма да се стигне до изневяра в бъдеще.

3 причини жените да тласкат мъжете си към изневяра

Какво можете да направите, за да предпазите връзката си от изневяра и последиците от нея?

Правете нещо щуро и нестандартно

Повечето афери се случват от скука във връзката, заради коловозите, в които е навлязла. Липсва искрата, мотивацията да се продължи напред. Затова се търси тръпка на друго място. Ако правите щури и нетипични за вас неща от време на време, ще поддържате тази искра. Това може да снижи доста риска от това някой от вас двамата да пожелае да потърси тръпка другаде.

Отдайте се на изкушения

За да не се поддадете на изкушения, вие и вашият партньор трябва да си ги осигурите. Поговорете за всички фантазии, които имате и които ви е било неудобно да споделите. Изиграйте ги. Бъдете отворени и очаквайте същото от партньора си. Това поддържа интереса и на двамата.

Учени разкриват 6 причини за изневяра

Поддържайте секса жив

Ако спрете да правите секс по някаква причина, трябва да сте наясно, че това носи риск за връзката ви. Колкото по-голяма рядкост е той, толкова по-висок е рискът да бъде потърсен на друго място.

Промъквайте се

Не е задължително да правите секс само по скучния начин в леглото. Правете го на различни места, защо не и извън дома ви. Това е един от най-лесните начини да съживите връзката си и да разпалите искрата и интереса си един към друг отново.

Анонимно: 5 неща, които научих от изневярата

Свързани статии

Влезте във форма

Отслабнете или стегнете тялото си. В много от случаите на отдръпване на партньорите един от друг в основата се крие липса на самочувствие по отношение на тялото. Ако върнете добрата си форма, ще върнете и самочувствието си. Начинът, по който гледате на себе си със собствените си очи има огромно влияние и върху начина, по който партньорът ви ще гледа на вас.

10 признака, че той никога няма да ви изневери

Спомнете си началото

В началото на връзката сте правели всякакви щури неща заедно. Страстта ви е била голяма. Спомнете си началото и се опитайте да го съживите. Правете неща, които сте правели преди. Срещайте се с приятели, ходете на срещи сякаш сега се опознавате. Смейте се заедно и се забавлявайте. Мислете два пъти преди да кажете нещо обидно или подигравателно на партньора си. Понякога тези думи са по-нараняващи дори от изневярата.

Коментирай