Ако имате интерес и чувства към определен мъж, вероятно няма да имате търпение да го накарате да се влюби във вас. За съжаление, това не става с магическа пръчка. Но пък за щастие става с някои добри женски трикове.

Говорете с него за интимните детайли от живота ви и питайте за неговите

По-дълбоките разговори без, разбира се, да изглеждат като разпит, винаги събуждат интереса на мъжете. Ако успеете да предизвикате интереса му към вас, вероятността скоро да започне да изпитва по-дълбоки чувства е голяма.

Как да го накарате да жадува за вас?

Покажете уязвимата си част

Нежната слабост на жените привлича мъжете. Вроденото им желание за закрила и обгрижване към дамите е оръжие, което можете да използвате. Позволете му да ви закриля, да се грижи за вас. Не се страхувайте да покажете слабостите си.

Поддържайте зрителен контакт

Очите са прозорецът към душата ви. Ако искате мъжът срещу вас да ви почувства истински и да събудите чувствата му, използвайте зрителния контакт. Гледайте го в очите, докато общувате, смейте се с очи, играйте с погледа си.

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Приготвяйте му нещо вкусно

Не е лъжа, че любовта минава през стомаха. Любимото ястие, приготвено с обич и поднесено с внимание към хората, на които държим, негласно изразяват любов.

Отдръпнете се, ако смятате, че ви взима за даденост

Отдръпването е метод, който е доказано ефективен. Леко поизгубеният интерес на любимия ви мъж може да идва оттам, че е започнал да ви приема за даденост, да е убеден, че сте само негова и това няма да се промени. Ако усети обаче, че може да ви изгуби, интересът му ще се възвърне.

5 начина да го накарате да се чувства специален

Правете секс редовно

Мъжката любов до голяма степен зависи от физическия контакт. Ако сексът е нередовен, липсва или е по задължение, това ги отблъсква. Мъжкото внимание се засилва, когато една жена проявява предизвикателната си природа. Това поддържа огъня им.

Още по темата

Дръжте се и като приятел

За да ви обича още повече, един мъж има нужда да чувства най-близката си жена и като приятел, не само като интимен партньор. Давайте му рамо, когато има нужда от подкрепа. Предлагайте му съветите си. Смейте се и се шегувайте заедно. Забавлявайте се като истински приятели.

7 начина да го накарате да ви целуне

Общувайте с желание

Комуникацията с досада и по задължение е най-отблъскващото в една връзка. И обратното – когато партньорът ви усеща, че общувате с желание, че имате интерес към това, което той казва, близостта помежду ви се заздравява и задълбочава.

Как да го накарам да ме обича?