Интимно

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обича

Следете сигналите и въпросите, които ви задава. Те ще ви подскажат много за намеренията и чувствата му

25.05.2020г. / 13 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте в романтична връзка от известно време и нещата вървят добре, усещате, че се обичате и се питате дали имате бъдеще заедно, вероятно и партньорът ви се пита същото. Можете да разберете по това как говори за бъдещето, дали говори в единствено число или в множествено, дали включва вас в плановете си или пък изобщо избягва темата за бъдещето.

Сексът в бъдещето – можем ли да си го представим?

Винаги обръщайте внимание на мислите и разсъжденията на половинката ви за бъдещето. Те могат много добре да ви насочат дали човекът до вас ви обича истински и дали иска да имате общо бъдеще занапред или не.

Мъжете много често действат по сходен начин. Чрез подсказки и предположения, чрез привидно неангажиращи въпроси те опипват почвата при вас и се опитват да разберат какво мислите и дали да направят открито следващата крачка.

Начинът, по който вашият партньор говори за бъдещето може да ви подскаже какви са намеренията му и дали ви обича истински.

Грешки по време на срещите, които рушат бъдещето на връзката

Той говори за това какво ще се случи „някой ден“

Когато един мъж започне да разсъждава за това как иска да има семейство и деца някой ден или да се ожени някой ден, той подгрява почвата и се опитва да разбере дали вие сте на същото мнение като него.

Той търси вашата реакция. Докато говори за бъдещето, което ще дойде „някой ден“, той има буквално предвид денят, който очаква да посрещне с вас. Докато говори уж случайно за това, бъдете сигурни, че той гледа всеки знак от езика на тялото ви, следи вашите реакции, внимава в отговорите ви. Усмихвате ли се или се мръщите? Правите ли се, че нищо не е казал или се радвате видимо. Изглеждате ли заинтересувани или безразлични?

6 знака, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас

Всичко това има значение и мъжът до вас следи за тези знаци, когато заговори за бъдещето „някой ден“.

Той говори за бъдещето в доста конкретен план

Когато един мъж със сигурност иска да прекара живота си с вас, той открито ще говори за бъдещето без да опипва почвата. Той ще ви говори в конкретни стъпки, които са важни за него. Мъже, които знаят какво точно искат от бъдещето и знаят, че го искат с вас, ще ви говорят с конкретни стъпки А, В, С. Дори е възможно да се появят и крайни срокове, дати.

Любовни съвети от провалени връзки

Свързани статии

Тук е важно да обърнете внимание на кой етап от връзката ви чувате тези конкретни желания за бъдещето и сроковете, в които той си ги представя. Ако са в твърде начален етап от връзката ви, нещо не е наред. Възможно е той просто да иска тези неща от бъдещето си без значение дали ви обича истински или не. Семейство и деца за някои мъже са фикс идея, която преследват с която и жена да са. Това е тревожно по отношение на чувствата му към вас.

Знаци, че една жена ще ви обича до края на живота си

Ако обаче е минала поне една година от връзката ви, значи се предполага, че сте се опознали по-добре и преценката и на двама ви е по-солидна. Ако появата на планове за бъдещето стане на този етап от връзката, това е добър сигнал, че той ви обича.

Коментирай