Интимно

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Кои са тези страстни любовници, обичащи приключенията без ангажименти

08.08.2020г. / 13 48ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът за една нощ е табу за някои и забавление за други. Четири зодиакални знака са особено привързани към този тип неангажиращи интимности, защото обичат забавленията без обвързване. Това ги прави и много добри любовници с доста опит и въображение. Тези четири зодии имат силно изразена сексуалност и са склонни да експериментират без колебания. Кои са те?

Стрелец

Стрелците са едни от най-забавните представители в зодиака. Те са винаги готови за купон. Барове, музика и танци до сутринта, приключения и шумни компании са само част от любимите им занимания, включително и интимните преживявания за една нощ. Като едни от най-големите приключенци в зодиака, Стрелците са непрекъснато в търсене на огнената, всепоглъщаща и интересна любов, която да ги изненадва всеки ден. И в това търсене те откриват много други мимолетни връзки, които поддържат пламъка им по време на търсенето.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Стрелец

Стрелците знаят как да омагьосват. Ще привлекат вниманието ви, ще ви заведат на купон до зори, а след това ще ви поканят в дома си, обзаведен в невероятно ексцентричен и приглушено секси осветление. Изкуството да прелъстяват е в кръвта на Стрелците. Когато си набележат някого, не се отказват, докато не го вкарат в леглото си.

Телец

Телците винаги знаят как да ви накарат да се чувствате специални, глезени и обгрижвани. Дори да е само за една нощ, Телецът ще засвидетелства цялото внимание, на което е способен, за да си прекара шеметно. Ще ви обсипе с шампанско и бонбони, ще ви ухажва и залива с комплименти. Телците знаят как да го правят бавно и приятно, така че никога да не го забравите.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Дори на сутринта очаквайте изненади – специална закуска, вкусни изкушения, горещо кафе и цветя. Всичко това може да ви накара да си мислите, че ще има и втора среща, но това изобщо не е задължително. Телците се влюбват трудно. Това не им пречи да се забавляват преди това и да го правят по всички възможни начини без да скъпят жестовете си. Просто не бързайте да мислите, че Телецът е влюбен във вас, дори да ви обсипе с вниманието си. Ако срещата не се повтори, значи сте попаднали в капана на еднодневната любов на Телеца.

Коментирай