Интимно

4 разлики между сродните души и партньорите в любовта

По какво да познаем дали сме открили специалната си половинка

09.08.2020г. / 06 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато се влюбите вероятно мислите, че сте открили сродната си душа. Чувствата и страстта в началото на връзката скоро след влюбването са толкова силни, че човек бърка обикновената любов с намирането на сродната душа. Разликата между сродна душа и интимен партньор обаче е голяма. Ето по какво личи това.

Сродна душа според зодията (част първа)

При сродните души има дълбока духовна връзка

Ако имате връзка със сродната си душа тя ще е дълбока и то на духовно, емоционално ниво. Когато сте със сродната си душа ще имате чувството, че го познавате отдавна, дори това да не е така. Връзката със сродната ни душа е много дълбока и създава усещане за дълбок комфорт, когато сме в неговата компания. В повечето случаи при връзка със сродна душа ценностите по отношение на живота и бъдещето се припокриват, което не налага кой знае какви компромиси, характерни за обикновените двойки.

Сродна душа според зодията (част втора)

Сродните души често имат дежавю

Усещането за дежавю се случва, когато ни се струва, че сме преживели нещо в миналото или моментът, в който се намирате тук и сега сякаш се е случвал, сякаш знаем какво предстои и сме спокойни. Такова е и усещането, когато сме с партньор сродна душа. Моментите, които прекарваме заедно, са толкова приятни и комфортни, че непрекъснато имаме дежавю заедно. Наслаждавате се на приликите и различията си и ги приемате нормално.

Как за 5 минути да познаете дали някой е сродната ви душа?

Сродните души четат мислите си

Съзнанието ви с партньора ви сродна душа е толкова емоционално свързано, че сякаш си четете мислите, довършвате си изреченията, действате все едно партньорът ви е казал какво да правите без реално да го е направил. Това са все феномени, които бележат връзката със сродна душа. Вибрациите ви са толкова сходни и на такава близка честота, че наистина имате чувството, че сте обзети от магия. Не се налага да казвате какво искате – партньорът ви сякаш вече го знае и ви го предлага.

Знаци, че партньорът ви не е вашата сродна душа

Сродните души имат чувството, че връзката им може да трае вечно

Всеки човек се тревожи дали е открил партньор за цял живот, особено ако това иска наистина в живота и любовта. При сродните души такова чудене няма – те просто знаят, че са открили точния човек за себе си и не се притесняват за бъдещето си. Комфортът, който цари наоколо, когато сте заедно с партньора си сродна душа определено се усеща и ви носи спокойствие, постоянство, чиста любов и всеотдайност.

Коментирай