Свободно време

Как за 5 минути да познаете дали някой е сродната ви душа?

Когато енергиите трептят в синхрон

06.09.2020г. / 19 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога са нужни няколко минути, за да установите дали някой човек е ваш тип или не. Без значение дали става дума за интимен партньор, приятел, познат или колега, всеки има своите усещания за това дали ще си пасне емоционално с даден човек или не.

Вярвате или не, човек може да определи сродната си душа за точно 5 минути. Вибрациите, които се носят във въздуха, химичните сигнали и разменената енергия могат да се окажат решаващи в самото начало на общуването.

Митове за сродната душа

Можете ли да определите сродната си душа в рамките на 5 минути? Разбира се, че можете. Ето и сигналите:

Любопитни сте

Ако срещу вас стои човек, с когото имате общи интереси, забавлявате се по сходен начин и той има чувство за хумор, което ви притегля като невидимо въже, този човек определено може да се превърне в следващия ви най-добър приятел или партньор.

Чувствате искра, която не можете да обясните

Искри преминават не само между интимно привличащи се хора. Понякога откриваме приятелите си точно за няколко минути, благодарение на разменени думи, усмивки или шеги.

Имате общи интереси 

Попадате в разговор с далечни познати, колеги или приятели на приятели. Изведнъж установявате, че имате много повече общи теми на разговор, отколкото с вашите близки приятели. Ето така в рамките на няколко минути в зависимост от разговора може да се роди едно ново приятелство.

Свързани статии

Няма никакви червени флагове

С някои хора е трудно да се общува в началото, а и вследствие, защото се появяват разни смущаващи сигнали, които издават несходство в характерите или ценностите. Ако сте срещнали сродна душа обаче, такива сигнали отсъстват.

4 типа сродни души

Имате общи вкусове към храната

Храната обединява хората. Тя е поводът да сядаме заедно около масата, да я обсъждаме, да се стремим да приготвим любимо ястие за любим човек. Изобщо, сходството в предпочитанията към храната наистина е важен аспект от едно приятелство.

Можете да бъдете себе си

Един от най-сигурните и безапелационни показатели, че сте срещнали сродната си душа е, че пред него или нея се държите абсолютно и напълно естествено. Без задръжки, без предварително обмислени фрази, без притеснения и срам – едно чисто и откровено общуване. Това е приятелството или партньорството със сродна душа.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време