Интимно

10 начина тялото ви да подсказва, че той не е за вас

Езикът на тялото не лъже

23.09.2020г. / 10 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Слушайте езика на тялото си. То никога не лъже. Ако се опитвате да заблудите ума и сърцето си, тялото ви ще се противопостави на грешния ви избор в любовта. Понякога на хората им трябва много дълго време, за да разберат, че човекът, с когото имат връзка или брак, не е за тях и ги кара да се чувстват зле. Трябва само да се вслушате в знаците, които тялото ви изпраща на физическо ниво и ще разберете.

6 знака, че той се оглежда за нещо по-добро, докато е с вас

1.Чувствате се напрегнати около него. Не можете да се отпуснете в компанията му. Още по-зле става, когато наоколо има приятели. Непрекъснато се притеснявате дали няма да сгрешите, като кажете нещо и да предизвикате реакция у него.

2.Езикът на тялото ви ви кара да сте сковани в негово присъствие. Без значение дали партньорът ви е агресивен или пасивен към вас, тялото ви реагира на емоционално ниво. Нервната ви система изпраща несъзнателни сигнали, които карат тялото ви да се сковава и да не може да се отпусне.

7 признака, че Той просто не си пада по вас

3.Чувствате се сякаш той крие нещо от вас. Не можете да му се доверите напълно. Непрекъснато остават неизказани неща и вие го усещате с цялото си тяло.

Признаци, че партньорът ви не е подходящ за вас

4.Дори миризмата му ви отблъсква. Когато любовта се е променила в една връзка, а понякога дори си е отишла, партньорът ни започва да ни отблъсква и физически.

5.Не можете да го обясните, но дори като сте щастливи с него, не се чувствате сякаш всичко е наред.

6.По някаква причина, която ви е непонятна, не можете да свалите очи от него, но не в добрия смисъл на думата. Напрегнати сте, винаги сте нащрек, не знаете какво да очаквате от него, подозирате го в лъжа.

Начинът, по който той говори за бъдещето, подсказва дали ви обича

Свързани статии

7.Когато за първи път сте се срещнали сте били не особено привлечена от него физически, но сте си казали, „какво пък, поне е мил“. Ако няма физическо привличане в началото на връзката е по-трудно то да се появи впоследствие.

8.Дори когато общувате по позитивен начин в стомаха ви остава едно усещане за напрежение, за безпокойство, сякаш потъвате.

4 знака, че той е емоционално привлечен към вас

9.Вече не сте сексуално привлечени от партньора си и мисълта да сте интимни ви напряга. Това е един от най-ясните знаци, които тялото изпраща.

10.Не можете да си представите бъдещето си заедно занапред. Идеята да ви докосне ви смущава.

Коментирай
4 rate up comment 2 rate down comment
кифленски ( преди 3 години )
Свободно време