Интимно

5 неща, които той цени във вас и връзката ви

Обича гушкането и целувките колкото вас

22.01.2020г. / 12 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В една връзка всеки изразява по различен начин своята любов. Привързаността е много важна, защото тя не присъства във всяка връзка. Проявявайки привързаност, ние показваме какво ценим в тези взаимоотношения, в половинката си. Какво разкрива за неговата привързаност?

Той ви изслушва

Ако вашият партньор е готов да ви изслуша, да ви окаже своята подкрепа в трудни моменти и моментите на радост, това е показател, че той е не само добър слушател, но показва, че цени доверието във вашата връзка. Също така, отдава значение и на комуникацията, което пък задълбочава взаимоотношенията ви.

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

Обича гушкането и целувките колкото вас

В първите месеци на връзката, влюбените обикновено се гушкат повече. Ако след първоначалната еуфория този вид близост, както и целувките все още се случват между вас, това е показател, че той цени времето прекарано с вас. С тези жестове на интимност той се опитва да ви предаде своите емоции, без да използва думи.

5 признака, че сте открили енергийната си половинка

Подкрепя идеите ви

В една връзка двама души имат общи и индивидуални цели. Вторите, обикновено се отнасят до нашите желания да се развиваме професионално. Ако той подкрепя вашите идеи, не се притеснява от успехите ви, а се гордее с вас, означава, че цени личното ви пространство, че ви цени като личност.

Свързани статии

Помага ви в домакинството

Трудно може да убедиш един мъж, че няма нищо срамно или нередно в това да помага на половинката си в домакинската работа. Ако вашият партньор е от тези, които не отказват да ви помогнат, то не само е силно привързан към вас, но и цени равенството в една връзка.

Как да спасите връзката си, ако партньорът ви се изплъзва

Прегръща ви, когато сте с близки

Някои мъже изпитват притеснение да покажат своите положителни емоции към половинките си в присъствието на приятели, роднини. Има такива, които дори се държат по-грубо. Но ако вашият партньор показва внимание, нежност, когато не сте сами, това означава, че ви цени като партньорка, иска всички да разберат за любовта към вас.

Коментирай