Интимно

Как да покажете на любимия, че го обичате в 5 прости стъпки

Жестове и думи

18.09.2020г. / 18 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обичта се изразява с действия. Думите са важни, но показването на любов всеки ден е най-силното нещо, което можете да направите за любимия си човек. Да кажеш „обичам те“ с думи понякога е много по-лесно, отколкото да го покажеш с действията си. 

5 начина да изразите обич, въпреки че сте ядосани на партньора

Как да покажете на човека до себе си, че го обичате в 5 прости стъпки?

Обичайте го по начина, по който той иска да бъде обичан

Всеки има своите специфични нужди в любовта. Всеки човек иска да бъде обичан по определен начин, защото разбира любовта по своему. Най-добрият начин да изразите любовта си към някого е именно да го обичате по начина, по който той чувства като подходящ за себе си. Опознайте половинката си и засвидетелствайте любовта си по най-добрия начин. 

Как да покажете любовта си без думи?

Грижете се за него, но го оставяйте и той да се погрижи за вас 

Всеки влюбен човек се наслаждава на възможността да се грижи за любимия си. Това е едната част от изразяването на обич. Другата е да позволите на партньора си също да се грижи за вас. Всеки мъж изпитва задоволство, когато е полезен на половинката си. Дайте му възможност да се погрижи за вас, привлечен от уязвимостта ви. 

Изслушвайте го 

Изслушването и уважаването на нуждите на другия, както и разбирането на чувствата му, е много важно за това да останете дълбоко свързани. Слушането е част от изразяването на любовта. То е засвидетелстване на това, че човекът до вас ви е важен. Че ви е скъп и се интересувате от това какво иска, какво казва, от какво се интересува и от какво има нужда. 

Свързани статии

5-те езика на любовта

Споделяйте страстта му

Всеки има страст към нещо. Без значение дали е интерес, хоби или просто нужда да прави нещо, човек се вълнува от определени дейности. Споделяйте тези страсти с любимия си. Той също трябва да споделя вашите без да е задължително тези интереси да са напълно идентични. Важно е да уважавате интересите и страстите на другия, за да покажете обичта си. 

Подкрепяйте го

Подкрепата е неизменна част от любовта. Да подкрепиш някого, дори когато не си напълно съгласен с него, но уважаваш гледната му точка, е висша форма на любов и разбирателство, на толерантност и уважение.  

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )