Интимно

5 зодии, които са интензивни в любовта

Не се колебаят да дават обич, когато са истински влюбени

19.10.2020г. / 10 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион – Интензивни любовници

Скорпионите внасят голяма интензивност във връзката. Те са изключително страстни, харесват дълбоките интимни разговори. Способността им да обичат силно както физически, така и емоционално, ги прави много желани. Това, което ги отличава от останалите в зодиака е, че Скорпионите са придирчиви любовници, но след като проучат добре избраниците си, могат да бъдат верни партньори. Тъй като те са воден знак, чувствата им са дълбоки и добре прикрити.

Какво означава любовта за всяка зодия

 

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Козирог – Отдадени любовници

Козирозите са отдадени на своите партньори, а връзката за тях е приоритет. Въпреки че са работохолици, те влагат същата страст в любовта, както и в работата си. Не се съмнявайте, че те са еднакво страстни и обичащи в любовния си живот, посветени са на половинката си по най-добрия възможен начин.

Телец – Чувствени любовници

Във връзката с представител на зодия Телец, романтиката и интимността, трудно биха изчезнали. Тези личности са чувствени, въпреки че понякога не им личи. За тях верността във връзката е много важна. Трудно може да спечелите тяхното доверие, но след това ще бъдат силно свързани с вас. Ще ви обсипват с комплименти и жестове, показващи обичта им. Телците не понасят лъжата, затова внимавайте.

Снимки: iStock

Коментирай