Интимно

6 знака, че сте повече от приятели

Усещате, че се ревнувате

17.01.2021г. / 05 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Най-добрата основа за любовните връзки е дълбоко вкорененото приятелство. Между мъжете и жените е възможно да има силно приятелство и в някои случаи то може да се превърне в друг вид любов с течение на времето. Дали вие сте попадали в такова, вижте в следващите редове.

Първо споделяте един на друг

Каквото и да се случи в живота ви – хубаво, лошо, вие сте си първите хора, с които споделяте, търсите съвет. Дори за нещо незначително пак ще се чуете, за да говорите с часове. Помислете си, дали не говорите с него толкова продължително, колкото и с вашата най-добра приятелка.

5 признака на здрава връзка още на първа среща

Усещате, че той ще е там винаги, когато се нуждаете

Има хора, с които дори да не сме обсъждали това кой на кого за какво може да разчита, усещаме като личности, на които знаем, че можем да се опрем. Когато ви е трудно и искате да разговаряте, когато се чувствате глупаво заради ситуация и т. н. знаете, че може да се свържете с него, да се видите, да откликне на нужда, да ви изслуша. Това е показател, че сте повече от приятели, особено ако вие също сте показали, че той може да се опре на вас.

6 знака, че сте готови за нова връзка

Често прекарвате време заедно

Дори по-често отколкото с вашата най-добра приятелка? А може би предпочитате да се отдавате на разходки и занимания заедно, отколкото с ваши приятели?Е, това е сигурен знак, че между вас има повече от приятелство. Радостта от компанията на другия, без да има отегчение, подсказва за по-дълбоки емоции, а когато някой е възпрепятстван и не може да сте заедно, настроението ви не е толкова приповдигнато.

Оптични илюзии разкриват какви сте в любовта

Често се докосвате

Докосвате ли се често докато си говорите сериозно или се шегувате и този акт случва ли се някак естествено? Физическото докосване е голям индикатор, че между вас има нещо повече от добро приятелство.

Свързани статии

Усещате, че се ревнувате

Понякога се случва да ревнуваме своите приятели от техни контакти, но ако забелязвате, че ви става неприятно, когато той разговаря с друга жена, ако ще излиза с негови приятели, но няма да вземе вас или обратното – той показва вид ревност, тогава сте си повече от приятели. Усещането, че го губите, създава напрежение във вас, защото изпитвате любовни емоции към него.

5 грешки, с които отблъсквате любовта

Вече познавате най-близките си кръгове

Приятели, роднини, някои колеги. Гостуването в домовете ви, срещите със семейството, приятелския кръг, споделяне на подробности за тях, показател, че може би без да сте осъзнали сте преминали на едно следващо ниво във вашите взаимоотношения. Романтични!

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време