Типове поведение, които най-силно привличат мъжкото внимание

Как да го накарате да ви забележи

07.04.2019г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Езикът на тялото, нагласата, настроението – всички тези характеристики на поведението имат огромно значение, когато общувате с другите, още повече когато искате да привлечете мъжкото внимание, за да откриете своята половинка.

Сред различните типове женско поведение се открояват някои особено привлекателни за мъжете. В повечето случаи приветливостта, позитивната нагласа и отвореност към общуване са сред печелившите стратегии в комуникацията.

Жените с тези 4 черти от характера привличат най-силно мъжете

Ако все още не сте открили своята половинка, а много искате това да се случи, вижте как най-успешно да привлечете мъжкото внимание.

Просто бъдете мили

Враждебната настройка, начумереният поглед, нежеланието за общуване красноречиво говорят, че последното, което търсите, е контакт, още по-малко интимен. Обратното поведение обаче предразполага и подбужда мъжкия интерес.

Смейте се на шегите му

Мъжете имат нужда да се чувстват харесвани не само заради външния им вид, но и заради чувството им за хумор. Ако искрено се смеете на шегите му, това е неоспорим знак за него, че го харесвате.

Носете косата си пусната или я пуснете пред него

Косата е една от най-привлекателните за мъжкото око части от женската визия. Тя е символ на женствеността. Обикновено повечето мъже си падат по дългите коси. Намират ги за секси и предпочитат те да се веят свободно около врата ви. Ако искате да накарате мъж да ви забележи, включете и косата в арсенала си от любовни оръжия.

Покажете ведрата си позитивна страна от характера

Кое е по-важно от външния вид за мъжете? Положителното излъчване, разбира се. Мъжете инстинктивно са привлечени от приветливи жени, склонни да разговарят, да се смеят, да общуват свободно по време на разговор. Позитивната страна на личността винаги е печеливша пред останалите модели на поведение не само в интимен, а в цялостно социален план.

Свързани статии

Покажете заинтересованост

Ако по време на разговор демонстрирате заинтересованост към него, към живота му, към работата му и това какво обича да прави в свободното си време, определено ще спечелите. Изслушвайте го, задавайте му въпроси, гледайте го в очите, когато ви разказва нещо. Това действа като афродизиак за мъжете.

Научно доказани фактори за привличане

Имитирайте го

Хората инстинктивно започват да се държат подобно на човека, с когото разговарят или общуват. Това е природен психологически механизъм, който сплотява и сближава. Ако искате някой мъж да ви забележи и да го впечатлите, научете неговите жестове, маниери, начин на поведение и съвсем слабо забележимо включете елементи от тях в своето поведение без да се държите изцяло като мъж, разбира се.

Бъдете честни

Изказването на истината и честният разговор са доказателство за желанието ви да впечатлите определен мъж. Изследване на сайта match.com от 2016 година, публикувано в Elite Daily установява, че честността в разговорите на първа среща е най-печелившата стратегия за развитие на връзката по-нататък.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )