Интимно

3 причини мъжете да не се влюбват във вас

Къде може да грешите?

25.01.2021г. / 09 41ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако се чудите защо напоследък не ви върви в любовта и не можете да накарате нито един мъж да се влюби във вас, причината може да е в някои грешки, които неволно допускате. Ето и трите най-чести от тях.

1. Правите секс твърде рано.

За жените сексът обикновено е свързващ на по-дълбоко интимно ниво. При мъжете обаче не е съвсем така. Противно на очакванията на много жени, че мъжете обикновено се влюбват след като правят секс, това не е точно така. Сексът за мъжете сам по себе си не създава близост. По-скоро това им разкрива добри ли сте в леглото или не.

Грешки, които партньорите допускат и които разрушават връзката им

Сексът се върти около първоначалната химия, която може да продължи също толкова кратко, колкото е и дошла. Илюзията за близост, която сексът може погрешно да ви даде прикрива факта, че на по-дълбоко ниво вие всъщност не се познавате. Което е и причината мъжът да не ви търси след това, както и да не се влюби във вас.

Приятелството е това, което всъщност е в състояние да накара един мъж да се влюби и да пожелае да създаде истинска връзка с вас. Би било полезно за вас, ако успеете да позволите на мъжа до вас да ви опознае преди да се впуснете в интимност.

2. Не му давате достатъчно време.

Времето е всичко онова, от което се нуждаем, за да се опознаем и обикнем. Това важи както за жените, така и за мъжете. Истинското влюбване идва постепенно, защото така е много по-осъзнато и реално. Дайте време на мъжа, с когото се срещате да ви опознае по-добре. Пътешествието към любовта отнема известно време. Една истинска връзка се нуждае от време, усилия и енергия, за да просъществува.

Как флиртуват зодиите

Ако притискате мъжа, това ще го отблъсне, дори да е имал някакви чувства към вас. Покажете характера си. Разговаряйте пълноценно. Правете неща, които харесвате заедно. Създавайте ситуации, в които да видите същността на личността на другия, както и да покажете вашата собствена.

Свързани статии

3. Не се сприятелявате с него.

Много хора погрешно смятат, че любовта и приятелството нямат нищо общо помежду си, но това не е така. Един мъж истински би се влюбил във вас, ако преди това се сприятелите на по-дълбоко ниво. Как би могъл да ви обича, ако между вас не цари приятелство? А част от приятелството са честността, спазването на обещанията, точността, подкрепата и доверието. За да накарате някого да се влюби във вас, трябва да демонстрирате тези качества в отношенията помежду ви.

6 знака, че сте повече от приятели

Много често хората обвиняват и липсата на химия между партньорите, която обаче в много случаи се дължи на неизградено и укрепено приятелство преди това. Сексът не е достатъчен, за да накарате мъж да се влюби във вас истински.

Коментирай