Интимно

Жени, които правят това, никога не са лъгани от мъжете

Правете като тях

02.04.2021г. / 14 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има жени, които никога не се примиряват с лоши връзки. Те просто не търпят някой мъж да се отнася лошо с тях. Притежават качества, които им позволяват да търпят разочарования много по-малко, което всъщност ги прави истински щастливи.

10 тайни на двойките, които остаряват заедно

Какво правят жените, които никога не се оставят да бъдат лъгани и разочаровани от мъжете?

Те избягват мъже с ниско самочувствие

Ако той не обича и не цени сам себе си, как би могъл да обича и цени вас? Това е схващането на жените, които рядко допускат да се подценяват сами с мъже, които не ги заслужават. Това, може би, е най-здравословният начин да се предпазите от неподходящи връзки.p

Тези жени преценяват дали мъжът си струва по отношенията със семейството му и предишните му връзки

Ако сте по-наблюдателни и интуитивни, ще ви е по-лесно да си направите сметка дали мъжът си струва усилията, като разберете повече за отношенията му с най-близките му хора, както и с бившите му. Отношението и опитът му в предишните връзки може да ви подскажат за това с какви възможни емоционални белези можете да се сблъскате във вашата връзка. Това ще ви помогне да прецените струва ли си да се борите или не. Така правят жените, които ценят времето си и не го прахосват с неподходящи мъже.

4 признака, че се срещате с правилния човек

Тези жени не приемат лошо поведение и отношение

Жените, които не позволяват на мъжете да ги лъжат и да им губят времето, обикновено не толерират лошо отношение към себе си. Понякога дори лошото поведение спрямо другите е сигнал, че то може да се пренесе и върху вас в последващ момент. Интуитивните и силни жени знаят това и не търпят подобно отношение.

Обръщат внимание на това какво той прави, а не какво казва

Думите са важни, но с по-голяма тежест и по-показателни са действията. Това важи за всяка връзка и умните жени го знаят. Те не биха търпели мъжът до тях да говори едно, а да прави съвсем друго. За да сте истински щастливи във връзките си, обръщайте внимание на това какво прави мъжът до вас, на какво е готов за вас, а не какво казва и обещава.

Защо сте необвързани?

Тези жени следят дали той ги включва в плановете си за живота

Дали ви включва в плановете си за уикенда, за срещи с приятели или за лятната почивка е важна част от поведението на мъжа, защото това показва, че той генерално е готов да ви включи в живота си като цяло. Ако се виждате от време на време, той има свой живот, а вие ваш, а тези два живота рядко се преплитат, това е лош знак. Жените, които знаят каква е стойността им никога не позволяват да не бъдат включвани в живота на половинките си. Те просто прекратяват подобни отношения.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 2 години )
не съм се замисляла по тематаОт редакцията: Радваме се, че вече пишете с кирилица. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време