Когато срещнете човека, подходящ за вас, когото сте търсили отдавна, преминавайки през куп неуспешни срещи и връзки, ще разберете, че е той. Времето, прекарано заедно, ще ви се струва като неусетен миг. Ще разберете и по още няколко признака. Ето ги и тях.

Признаци, че е време да направите пауза със срещите>>>

Срещите минават много гладко

Ако се срещате с правилния човек, вибрациите, които протичат между вас не само че не внасят напрежение, а ви карат да се чувствате сякаш времето лети. Времето, прекарано с човек, който е подходящ за вас, ще ви се стори неусетно излитащо, гладко протичащо и супер приятно. Ако сте в началото на вашата връзка, но усещате, че се чувствате по особен начин, не бързайте да правите планове и не насилвайте нещата. Оставете ги да се случат плавно. Не се налага да се притеснявате както досега, защото сте с точния за вас човек.

Срещите са простички и без напрежение

Смесени послания, загадъчни съобщения, двойствено поведение, изпращащо противоречиви сигнали, усложнения – всеки преминава през всичкото това напрежение, когато се среща с хора, неподходящи за него или хора, които нямат сериозни намерения. Ако най-после сте открили човек, с когото комуникацията е плавна и искрена, с когото не се налага да се преструвате или да виждате как той се преструва, значи е точният за вас човек, с когото ще сте истински щастливи.

7 неща, които да не правите в онлайн срещите>>>

Още по темата

Срещите са като приключение

Новото начало с правилния човек винаги се усеща като шеметно приключение. Чувствате се удобно в тази роля. Не се притеснявате какво ще кажете или направите, защото то ще бъде прието с разбиране и неподправен смях. Моментите, прекарани заедно, ви карат да не спирате да се усмихвате, докосвате, целувате и това е много добър знак.

Тайните на доброто първо впечатление на среща>>>

По време на срещите се чувствате сякаш животът ви сега започва

Ако сте открили точния човек за вас, ще се чувствате сякаш нямате търпение остатъкът от живота ви тепърва да започне с него. И няма да е необходимо да се концентрирате чак толкова върху плановете си като двойка, защото всичко ще се случва плавно и неусетно. Точно това е и най-хубавото нещо, което ще ви се случи и което ще ви помогне да разберете, че сте с правилния човек за вас.