Интимно

Как да разберете любовта му според това как ви целува

Какво значат различните целувки

24.04.2021г. / 17 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Целувките са неизменна част от изразяването на любовта. Начинът, по който любимият ви човек ви целува, може да ви подскаже каква точно любов изпитва към вас. Ето какво означава всеки вид целувка и какъв израз тя придава на обичта на партньора ви към вас.

Различни видове целувки и тяхното значение за любовта

Целувки по устните

Целувките по устните означават, че той наистина цени вашата любов. Ако ви целува бързо, сухо и със затворена уста, мъжът е влюбен във вас и е готов да раздава тези целувки във всеки един момент – за здравей и довиждане, за да ви усети близо до себе си или просто без причина. Ако ви целува така, вие сте част от живота му и той не иска това да се промени.

Целувка по челото

Целувката по челото означава грижа. Мъжът до вас е истински загрижен за вас. Иска да ви закриля и да ви кара да се чувствате спокойни и в безопасност. Той споделя пространството си с вас, споделя сърцето си и е готов на всичко за вас. Един мъж е истински влюбен и обича жената до себе си, когато показва всячески, че иска да я закриля.

Разпалващи страстта техники за целуване

Целувки по ръката

Целувките по ръката означават флирт. Той е физически привлечен от вас. Обожава всяка извивка на тялото ви и е страстно омагьосан от излъчването ви. Обича да докосва кожата ви и изгаря от нетърпение да изследва всяко кътче от нея.

Целувки от вътрешната страна на китката Тези целувки подсказват за сексуална енергия. Ако мъжът ви целува по вътрешната страна на китката ви, можете да сте сигурни, че няма нищо, което да го спре да съблече дрехите ви. Той е готов на всичко, за да ви спечели и да покори тялото ви. Тези целувки са характерни за флирта, рядко присъстват във връзките. Ако във вашата ги има, то определено страстта между вас не е угаснала.

10 безотказни трика, които ще ви направят майстор на целувките

Целувки по врата

Целувките по врата подсказват, че той изпитва много силни романтични чувства към вас. Ако партньорът ви целува по врата, той е пленен от тялото ви и иска да ви целува навсякъде.

Целувки с език

Целувките с език означават, че той е напълно пленен от вас. Страстта му напира. Не може да ви се насити. Френската целувка е начин мъжът да изрази силното си привличане към една жена.

5 основни техники за страстни и незабравими целувки

Свързани статии

Целувка по бузата

Целувката по бузата се тълкува в зависимост от това дали имате връзка или не. Ако все още нямате, целувките по бузата означават, че ви възприема само приятелски. Ако вече сте във връзка и тя се развива във времето, тези целувки могат да означават, че ви обича на по-дълбоко ниво.

Целувки по окото

Той наистина ви цени, ако ви целува по очите. Когато един мъж целува по окото своята любима, може да изглежда странно, но той се отнася към нея с честност и уважение.

Как се целувате с любимия? Това е показател за връзката ви

Коментирай