Интимно

Как да спечелите сърцето на един мъж

Покажете женствеността си

05.05.2021г. / 06 03ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако искате да спечелите сърцето на един мъж, определено готварските ви способности няма да са достатъчни. Нужно е да го накарате да ви забележи, да ви пожелае, да го възхитите с женствеността и способностите си, остроумието си и да го накарате не само да не спира да мисли за вас, но и да се влюби до уши, така че да поиска да остане с вас за цял живот. Звучи като нелека задача, но съвсем не е невъзможно.

10 причини един мъж да не иска да прави секс с вас

Онова, което привлича най-много мъжете и ги кара да дадат сърцето си на една жена, е последователността в нейните послания и поведение. Ако мъжът се почувства привлечен от женствеността и надеждността на една жена, той автоматично се чувства и подтикнат към желание да се ангажира с нея в дългосрочна връзка, защото няма да иска да рискува да я изгуби.

Кои са начините да спечелите сърцето на един мъж?

Покажете му колко много го искате

Това е един от начините да спечелите сърцето на упорит мъж, който се дърпа или не показва интереса си към вас. Обикновено мъже, които са по-срамежливи или неуверени се нуждаят от повече стабилни убеждения от страна на жените. Покажете му интереса си, за да му дадете стабилна почва, върху която да развие по-нататъшните си стъпки към вас.

10 важни качества, които жените търсят у един мъж

Уважавайте го

За да накарате един мъж да ви даде цялото си сърце, той трябва да се чувства сигурен във вашето уважение към него. Никое мъжко его не иска да бъде подценявано. За мъжете е важно жената до тях да ги уважава и да се възхищава на качествата им, да ги цени. Показвайте му уважение и ще го спечелите.

Създайте място, където да се чувства в безопасност

За да ви даде цялото си сърце, един мъж трябва да ви усеща като убежище, пристан, място, на което да се сгуши и да усеща само топлота и любов. Ако успеете да го накарате да ви чувства по такъв начин, вие ще спечелите сърцето му завинаги.

Как да разберете дали един мъж си заслужава времето и емоциите

Свързани статии

Предизвиквайте го

В природата на мъжете е закодирано да преследват, да бъдат предизвиквани да се справят с различни трудности, да печелят. Ако го предизвиквате непрекъснато с различни предизвикателства, не само ще събудите силен интерес у него, но и може да спечелите сърцето му със смелостта и оригиналността си.

6 знака, с които той показва, че сте важна за него

Покажете женствеността си

Мъжете и жените са от различни планети не само като схващане за света, но и като енергия. Ето защо женската енергия трябва да е много силна, за да привлече един мъж. Ако излъчвате мъжка енергия и сила има немалка вероятност да го уплашите. Повечето мъже предпочитат жени с изявена женственост и крехкост, за която да се грижат и която да пазят.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време