Интимно

Кой е единственият признак, че един мъж наистина иска да е с вас

По какво да разберете

12.10.2020г. / 16 36ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

В забързаното ежедневие невинаги остава време за откриване на партньор в любовта. Много хора се обръщат към онлайн пространството, в което се срещат виртуално с потенциални половинки, търсещи сродна душа. За съжаление, както в реалността, така и в интернет не всеки наистина търси сродна душа. Препълнено е с мъже, които търсят неангажиращи и мимолетни връзки, което може да ви накара да страдате, ако вие търсите сериозни отношения.

Поведението на мъжете в интернет може да ви накара да се объркате. Можете да получавате съобщения за добро утро, за лека нощ или просто така, за да ви покажат, че мислят за вас. Може да получавате букети и прекрасни подаръци изненади ден след ден, но това всъщност не означава абсолютно нищо.

Има един наистина показателен признак, по който си личи дали един мъж иска да бъде с вас и има сериозни намерения. И това е – да пожелае да ви види и да се среща с вас.

4 начина, по които зависимият партньор отравя връзките си

Мъж, който искрено се интересува от вас, независимо дали сте се запознали в интернет или на живо, ще намери време да ви види без значение колко е зает. Без извинения, лъжи и неспазени обещания.

Когато една жена привлича вниманието на един мъж, изпращането на съобщения и всички останали забавни неща, които придружават свалките по интернет, са страхотни, но всъщност те служат единствено да прихванат вниманието ви. Ако мъжът не настоява да се видите, а само да си пишете, това е лош знак. Лош знак е и ако се видите, прекарате бурна нощ заедно, а след това отново започнете да си пишете без той да проявява желание и истински интерес към вас и вашата личност.

Свързани статии

Колкото по-дълго той чака и не се опитва да прави реални планове с вас, толкова по-малко заинтересуван е той всъщност. Следете за тези признаци.

Знаците, че всъщност вие сте проблемът във връзката

Правилният мъж за вас ще се стреми да прекарва всяка свободна минута с вас независимо колко ангажименти има. Дори да сте разделени задълго по някаква причина, той ще намира начин да ви види, да прекара ценно време с вас. Точният мъж, който искрено се интересува от изграждането на връзка с вас ще инвестира времето си, за да се среща с вас, да ви бъде подкрепа, да ви опознава с всеки изминал ден.

Ако не получавате такъв тип внимание, той вероятно няма истински намерения за връзка с вас, не и ангажираща.

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
За кратко ( преди 3 години )
Само първите шест месеца . . .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар