Овенът е огнен знак. Той е изпълнен със страст не само във връзките и любовта, а във всичко, което прави. Хората с тази зодия могат да бъдат смели, истински приключенци, пълни с енергия и плам. Връзката с човек от зодия Овен може да е истински забавно и пълно с вълнения преживяване.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Овните са изпълнени с усърдие и увереност. Те са готови да направят всичко, за да накарат партньора си да се чувства обгрижен и спокоен в тяхно присъствие. Не се страхуват да направят първата крачка независимо дали са мъже или жени. Флиртуват, закачливи са, преследват до последно хората, които харесват и не се отказват пред нищо, за да ги завладеят. Овните са истински лидери в зодиака и са много спонтанни и в любовта. Готови са да водят напред половинката си. Романтични са и правят фантастични изненади на любимите си.

Любовта и връзките с представители на зодия Овен може да са невероятни приключения, но като всички хора те също допускат немалко грешки.

Кои са грешките, които Овните допускат в любовта и връзките?

1. Бързат прекалено.

Когато Овенът се влюби, той няма време да чака. Готов е да се премести да живее заедно с любимия си човек след броени седмици. Овните имат изключително голяма вяра в любовта и когато срещнат човек до себе си не мислят и за минута да чакат. Овните имат склонността да се влюбват от пръв поглед, което замъглява преценката им. Темпераментният им характер често ги кара да действат импулсивно, което впоследствие може да ги нарани.

20 отличителни черти на зодия Стрелец

2. Започват спорове за забавление.

Воденето на здравословни дебати с партньора е „спорт“, който Овните обожават. Те обичат да доминират във всяко отношение, включително и в споровете. Те често започват конфликти с половинките си, просто защото искат да наложат мнението си или да коригират това на партньора си. Този лош навик може да доведе до влошаване на отношенията с течение на времето, въпреки че често Овните не влагат никакви лоши намерения в този свой навик.

3. Състезават се с партньорите си.

Овните обичат да са винаги най-добри във всичко. Не могат да потиснат тази своя черта дори в любовта. Много често допускат грешката да се съревновават с половинките си, което ги огорчава и ги кара да се отдръпват.

Талисмани за късмет за зодия Овен