Интимно

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

Къде грешат представителите на тази зодия в търсене на щастието

16.09.2022г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

8. Тревожат се прекалено много.

Тъй като премислят всичко, Девите разработват всички негативни сценарии в главата си, което повишава градуса на тревожността им до небесата. Те искат да имат контрол над живота си, както и над този на любимите си хора, за да ги предпазят. Свръхпротективността им може да попречи на отношенията им с партньора.

5 характерни черти на дете зодия Дева

Свързани статии

9. Очакват връзката им да е безупречна.

Девите обичат организацията и съвсем истински вярват, че всичко трябва да има своето място в отношенията. Това донякъде е вярно, но само в материалния свят. В емоционалния подредеността и съвършенството далеч не съществуват. За да са щастливи, Девите трябва да разберат това и да го приемат.

Хранене и диета според зодията – Дева

10. Опитват се да „поправят“ хората.

Девите смятат, че са винаги прави. Не умеят да поглеждат от чуждата гледна точка. Затова и се опитват да поправят хората до себе си непрекъснато във всичко, което правят. Те напътстват действията им, влияят на мнението им, коригират ги в грешките им. За да се радват на здрави и хармонични отношения, Девите трябва да се научат да приемат недостатъците на другите и да разберат, че те самите имат такива. Така ще „поканят“ хармонията във връзките си.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )