Интимно

10 грешки, които зодия Риби прави в любовта и връзките

Как тази зодия помрачава щастието си

10.08.2021г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Рибите са емпатите сред зодиите. Те са мечтатели и любители на дълбоките сърдечни и възвишени отношения в любовта. Гледат на връзките си като на дълбоко духовни преживявания. Често гледат и с розови очила на партньора си. Рибите са една от най-романтичните зодии. Те не обичат да мислят за времето и пространството, а предпочитат да отдават цялото си внимание на половинките си. Изключително емоционалната им природа ги прави едни от най-отдадените в любовта.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Ако човек от зодия Риби е влюбен във вас или имате връзка, очаквайте нежност, гальовност, дълбоки и философски разговори до среднощ. Няма да липсват и артистични изненади, любовни стихотворения, вечери на свещи.

Но дори и Рибите допускат грешки в любовта. Ето 10 от тях.

1. Имат проблем с границите.

За Рибите няма граници. Те без да искат ги прекрачват постоянно, както в любовта, така и в останалите отношения с хората. Въпреки че намеренията им обикновено са добри, те си навличат гнева на хората около себе си и партньора си, защото навлизат прекалено навътре в интимния им свят, без да се съобразяват.

2. Не приемат реалността.

Рибите имат навика да живеят в свой собствен свят. Представите, действията, мислите им – всичко е в тяхната глава и често няма общо с реалността. Тази тяхна особеност е продиктувана от Нептун, планетата на мечтателството и творческото въображение. В желанието си да живеят в постоянна фантазия, Рибите често водят нереалистични отношения в любовта, от което идва и разочарованието им в много случаи.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

3. Невинаги са надеждна опора.

Рибите са причудливи. Те обичат да бъдат спонтанни, да се пускат по течението, без да мислят прекалено много. Това се оказва нестабилно поведение за партньорите им, които се чувстват така, сякаш не могат да разчитат на тях в трудни ситуации.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
ne znaia za drugi i ne gi komentiram , az za sebe si otgovariam i znaia to4ni na kogo i kakvo govoria
отговор Сигнализирай за неуместен коментар