Интимно

5 въпроса, които да си зададете, преди да пишете на бившия

Пишете ли му, защото ви липсва миналото ви

04.08.2021г. / 06 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко често след края на любовна връзка ви се е искало да потърсите отново бившия? Да му пишете, изчаквайки знак, дали да не позвъните или да очаквате той да ви се обади? 

Връщането към миналото обикновено не е „здравословно“. Ако все пак сте в дилема дали да не напомните за себе си с SMS или съобщение в социалните мрежи, задайте си тези 5 въпроса. 

1. Пишете ли му, защото нови любовни взаимоотношения са ви разочаровали?

Когато емоциите ви бъдат наранени от някой нов, не е изключено да се почувствате изкушени  да пишете на бивш партньор. Някого, за когото знаете, че ви харесва, че би се отзовал в леглото ви веднага. Преди това се запитайте дали действително се интересувате да възобновите взаимоотношенията си с него или просто търсите валидиране, че сте достатъчно привлекателни.

5 причини да се връщате при бившия отново и отново

2. Пишете ли му, защото искате отговори?

След края на взаимоотношенията е напълно нормално да имате хиляди въпроси, на които да потърсите отговори, защото така смятате, че ще се излекуват раните ви. Но вярвате ли, че той ще ви каже истината? А може би не би ви отговорил или би се държал обидно. 

3 причини да не излизате с бившия на най-добрата си приятелка

3. Пишете ли му, защото ви липсва миналото ви?

Може да бъде вредно и опасно да си припомняте само хубавите мигове, неглижирайки моментите, в които той ви е накара да се чувствате зле. Може би има основателна причина да не сте заедно. Не си позволявайте да забравите, че той не ви е карал да се чувствате жена, че тази връзка е била мъчение за вас и т.н. 

Свързани статии

4. Пишете ли му, защото сте самотни?

Самотата може да ни накара да повторим грешки. Искаме някой да ни гушка, да е с нас в леглото, на празници, когато сме имали лош ден, когато някой от близкото ни обкръжение се сгоди.  Не забравяйте, че усещането за самота е временно, най-често провокирано от други емоции и може и да съжалявате, че сте се върнали назад към бившия си. 

5 зодии, които се отегчават от връзките

5. Пишете ли му, защото сте в настроение за секс?

Може би дори сте пийнали една-две чаши вино, на разговор с приятелки са връхлетели стари спомени за бившия, интимните ви моменти. Либидото ви се покачва и защо да не го поканите за секс. Наистина ли? Може би е по-добре да си запазите достойнството, особено ако той не ви отговори или ви откаже. Да си легнете сами и на сутринта отново да си помислите дали искате да се свържете с него. 


Коментирай
Свободно време