Интимно

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Кои бързат да открият любовта и кои предпочитат да почакат

07.11.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Близнаците са общителни, комуникативни, игриви. На тях изобщо не им пречи да загърбят старата любов и да започнат да търсят нова. Ако Близнаците изобщо тъгуват за прекратената си връзка, тази тъга трае няколко дни. След това са готови отново да заместят празнината с нов партньор. В такива моменти дори не подбират особено. Всеки, с когото могат да общуват свободно им се струва подходящ. Трудно им е да взимат тежки решения, затова предпочитат да не мислят много, а да действат.

Най-привлекателната черта на всяка зодия

Риби

Рибите са много импулсивни. Те могат да са наистина силно придирчиви. Водят постоянна борба със себе си, когато прекратят стара връзка, защото придирчивата им природа ги кара да не бързат във впускането в нова любов, а импулсивността им ги подтиква именно към това. Те са много любвеобилни и имат нужда от любов, имат нужда и да я раздават. Затова се впускат в нови връзки скоро след раздяла. След прекратяването на връзка Рибите често се чувстват изгубени. За да открият себе си, те веднага започват да търсят нов партньор.

Рак

Раците не се справят особено добре след раздяла. Някои представители на тази зодия даже изобщо не се справят. Те изпадат в огромна дупка, защото обикновено инвестират огромно количество енергия, влагат цялата си любов и сърце във връзката. А когато тя се срине, това ги кара да се чувстват тотално изгубени и провалени. Всичко, което иска да направи един Рак след раздялата е по най-бързия начин да измести това ужасно чувство от сърцето си, като намери нов партньор. За тях връзките не са нещо лековато, просто нуждата им да обгрижват някого с любовта си ги кара да търсят половинка веднага след раздяла.

Четирите най-искрени зодии, които общуват открито

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
da nyama da cakame da kapriznicat neska me boli glava ytre mi e loso posle izmoreni razbiira se ce vednaga tarsim druga na mometa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота