Интимно

Знаци, че той не е сродната ви душа

В миналото му има тайни, които пази от вас

02.11.2021г. / 06 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво е сродната душа за вас? Когато става въпрос за любов, всеки я търси. Понякога сме толкова влюбени, че се заблуждаваме, че сме я намерили. Има знаци, ясно показващи дали партньорът ни е сродната ни душа или си губим времето в заблуда. Вижте кои са.

Имате усещането, че не можете да разкриете истинското си Аз пред него

Това е първият признак, че мъжът до вас не е сродната ви душа. Прикриването на емоциите и мислите, само за да се харесате, е признак, че това е човек, който не би ви приел с вашите недостатъци и вие го знаете. Истинската сродна душа ще види всяка част от вас, дори несъвършенствата и ще ви приеме заедно с тях. Пред нея няма нужда да сте някоя друга и ще усещате, че не се налага да играете роли.

Сродна душа според зодията (част първа)

Не е отворен пред вас

Когато мъжът, с когото имате връзка, не показва емоционална близост, това определено означава, че той не е сродната ви душа. Но и нещо повече – няма желание да задълбочава връзката си с вас. В нова връзка ни трябва време, за да се опознаем, но с времето или се отпускаме и допускаме човека до себе си по-близо, или не. Усещането обаче, че срещу нас е сродната ни душа ни дава сигурността да споделяме, да се доближим още повече един до друг.

Разликата между сродната душа и партньора в живота ви

В миналото му има тайни, които крие от вас

Всеки има тайни, включително и такива от миналото, но прекалената потайност може да е притеснителна. Ако човекът, с когото имате връзка, не може да ви довери тайните си или крие неща от вас, тогава той не е вашата сродна душа. Той не е такъв какъвто е, не желае да го видите какъвто всъщност е.

Колебаете се в каква посока върви вашата връзка

Това е основен предупредителен знак, че той не е вашата сродна душа. Срещайки нея, ние се чувстваме необикновено., С времето успяваме да разгърнем връзката си, гледаме в една посока, имаме планове, цели, визия за това къде искаме да стигнем заедно.

Свързани статии

Ако вие сте се опитали да проведете разговор за вашите взаимоотношения и той е сменял темата или не е бил категоричен с действията си, че вие сте неговата половинка, може би е редно да помислите дали посоката на връзката ви допада.

5 проблема с парите, повод за конфликт във връзката

Често сдържате чувствата си, за да не се стига до конфликти

Още един ясен знак, че това не е вашата сродна душа. Дори и в стабилните любовни връзки партньорите преминават през разногласия, компромиси. Това са малките тестове, без които не може. Криенето на емоциите е показател за несигурността ви в тази връзка, която може да се дължи на много неща, включително и на факта, че той не е вашата сродна душа.

Коментирай