Интимно

5 ранни признака, че партньорът ви е прилепчив

Сигнали, издаващи несигурност

09.11.2021г. / 11 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

3. Дискомфорт в социално обкръжение.

Ако не успеете да убедите партньора си да отидете на парти заедно, да излезете с приятели на кино или на вечеря, или това направо го разстройва всеки път, това е червен флаг, на който задължително трябва да обърнете внимание. Прилепчивите хора се страхуват от това да виждат партньорите си да се забавляват с други хора, защото смятат, че може да ги изгубят.

10 сигнала, издаващи несигурност

4. Настоява да го включите във вътрешния ви кръг от близки.

Ако се срещате с човек, когото харесвате и с когото имате връзка, но който твърде рано започва да настоява да се запознае с близките ви, с приятелите и семейството ви, да бъде постоянно в компанията ви и да не ви изпуска от поглед, това трябва да ви говори, че става дума за прилепчива личност. Такива хора обикновено се оказват и с проблеми с ревността, нуждаят се от доказателства, че не им изневерявате и че ги обичате повече от всички останали хора в живота си.

20 въпроса, които ще помогнат да намерите яснота във връзката си

5. Изпада в паника, ако ден-два няма информация за вас.

Ако връзката ви е скорошна и по някаква причина не сте се чували повече от ден, партньорът ви започва да ви изпраща гневни съобщения какво се случва с вас и защо сте го зарязали. Появява се драма, която няма никакво основание, още повече ако сте заедно отскоро. Този сигнал е тревожен и не трябва да се отминава.

Коментирай