Интимно

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Различните знаци изразяват симпатиите и чувствата си различно

12.01.2022г. / 08 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Раците са много срамежливи, когато харесват някого. Ако забележите, че човек от зодия Рак се стеснява във ваше присъствие, това определено означава, че ви харесва. Раците показват увлечението си към някого, като започне да осъществява зрителен контакт, макар и мимолетен. С това той се опитва да покаже, че има симпатии.

Зодии, на които рядко им изневеряват

Лъв

Лъвът ще покаже, че ви харесва, дори повече. Той ще се постарае да привлече цялата светлина на прожекторите към себе си, за да ви се хареса. Ще прави грандиозни жестове към вас, ще ви ласкае. Ще бъде дори нахален и упорит, даже да го отблъснете. Това може още повече да засили интереса му. Лъвовете признават чувствата си бързо, без да се колебаят. Те обичат да завоюват и са настъпателни в любовта и всичко, което правят. Лъвът ще намира повод да е винаги край вас и по това ще разберете, че ви харесва.

Дева

Когато Девите харесват някого, те ще му правят малки услуги, за да засвидетелстват вниманието си към него. Няма да признаят чувствата и симпатиите си директно, а ще се надяват тези жестове на благоразположеност и готовност за помощ да са достатъчно красноречиви. Те ще отбелязват вашите навици, всичко, което са забелязали у вас, ще се смеят на шегите ви, ще се стараят да намерят общ език. Девите имат практичен подход в любовта. Обичат да отделят повече време за опознаване на човека, към когото имат симпатии. Ще направят всичко възможно да се доближат до вас в непринудена обстановка.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Коментирай