Интимно

5 странни неща, които мъжете правят, когато харесват жена

Объркващи сигнали

19.02.2022г. / 11 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните знаци, които мъжете понякога изпращат на жените, които харесват, могат да са объркващи. Невинаги отчетливо и ясно ще забележите симпатиите на мъж към вас. В някои случаи момчетата могат да се държат наистина странно, дори малко глупаво. Всичко идва от притеснението, което вероятно е немалко.

10 неща, които мъжете казват, когато наистина ви харесват

Причините за странното поведение при мъжете са различни. Не всеки мъж е достатъчно смел, за да заяви симпатиите си с думи или с жестове. Обстоятелствата, характерите, личностите, миналият опит на всеки мъж са различни. Понякога дори не става въпрос за смелост, а за обикновена непохватност в общуването, притеснение, желание за прикриване на чувствата или чисто и просто чепат характер.

Каквато и да е причината за странното поведение на някой мъж във ваше присъствие, обърнете внимание дали не го издават някои нетипични признаци, че всъщност ви харесва. Ето ги и тях.

Става много сериозен или тих

Един от нетипичните признаци, че мъж може да ви харесва, е необичайното му притихване във ваше присъствие. Някои мъже стават особено сериозни в присъствието на жени, към които имат симпатии, защото не знаят какво да кажат, не искат да се изложат, притесняват се, че гласът им ще затрепери или че ще кажат нещо неуместно, с което да се изложат. Може да ви изглежда като някой темерут, който не обича да общува. Може да помислите дори, че сте му неприятна и затова мълчи във ваше присъствие, но истината може да е съвсем друга.

5 неща, които ще чувствате, ако имате връзка с точния мъж

Той е много премерен в подхода си

Ако някой мъж ви харесва и иска да ви впечатли, но не иска да издава чувствата си, защото е несигурен, той може да действа по шаблон. Първо ще започне да се доближава все повече до вас уж случайно. Ще започне да ви заговаря повече. Постепенно ще започне да ви пише съобщения уж за нещо съвсем странично, просто за да ви пита. Ще се сдържа в подхода си, но ще усетите, че е с намерение да ви впечатли с присъствието си.

Той случайно ви обижда

Някои мъже са доста непохватни в стремежа си да прикрият емоционалната искра, която усещат към вас. Като малки много момчета се държат грубо с момичетата, които харесват, дърпат косите им, дрехите им, някои дори прибягват до по-агресивни методи на демонстрация на симпатии. Сякаш това поведение е останало в съзнанието на някои мъже от детските им години и се проявява и в зряла възраст. Някой мъж може да ви обиди в разговор, но това съвсем не означава, че не ви харесва. Понякога значи именно това.

Свързани статии

15 начина партньорът ви да изразява обич, без да казва и дума

Държи се нахално и се хвали

Още едно странно и същевременно типично мъжко поведение, което може да се прояви, когато са намесени симпатии и чувства. В стремежа си да впечатлят жената, която харесват, някои мъже започват да изтъкват качествата си, за да привлекат вниманието ѝ.

Той не инициира физическа интимност

Когато един мъж ви харесва истински, а не е привлечен само на физическо ниво към вас, неговата цел определено няма да е да ви вкара в леглото си веднага. Не че мъжете не искат това, напротив. Но когато са намесени истински симпатии, те няма да ви преследват с тази цел. Дори може да реагира по-бавно и дистанцирано на сексуалните намеци, които вие му изпращате. Това може да ви обърка в известна степен.

4 знака, че връзката ви се влошава

Коментирай