Свободно време

5 неща, които ще чувствате, ако имате връзка с точния мъж

Признаците, че сте открили единствения

06.02.2022г. / 13 54ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата връзка винаги е вълнуваща. Няма как да не се запитате дали най-после сте открили единствения. Колкото повече се развива връзката, толкова по-осезаемо отминава и фазата на медения месец. А когато тя отмине започвате да виждате отрицателните черти от характера на любимия си. За много двойки това е преломен момент, от който зависи дали връзката им ще продължи или ще приключи.

Съвети от хора, открили истинската любов онлайн

Ако вашата връзка обаче се развива успешно и не изпитвате никакви съмнения, че сте открили точния за вас човек, така наречения Единствен, вие ще изпитвате определени чувства.

Как ще се чувствате, ако сте открили единствения, точния за вас партньор?

1. Ще се чувствате естествено.

Ако сте открили единствения, вие няма да изпитвате неудобство да се държите като себе си. Няма да премисляте думите си. Няма да подбирате действията си така, че да се харесате. Няма да играете роли. Ще се държите естествено и това е толкова освобождаващо, че не изпитвате никакви съмнения, че сте с точния партньор.

Неоспорими знаци, че сте открили идеалния мъж

2. Ще се чувствате уверени в себе си.

Когато сте във връзка с човек, който не е подходящ за вас по някаква причина, вие обикновено се чувствате неспокойни, неуверени, съмнявате се в себе си, дори може да страдате от ниско самочувствие. Когато обаче сте открили единствения и подходящия за вас партньор, вие няма да изпитвате неувереност, а напротив – ще се чувствате на мястото си. Той ще ви кара да се чувствате като най-желаната, прекрасна, красива жена, а това ще повиши самочувствието ви.

3. Ще се чувствате сякаш сте у дома.

Инстинктът вероятно не ви лъже, като ви кара да се чувствате така, сякаш сте открили партньор в живота. Усещате, че сте у дома, когато сте заедно. Чувствате се на сигурно място. Имате чувството, че вече сте се установили, че сте улегнали.

4 разлики между сродните души и партньорите в любовта

Свързани статии

4. Чувствате се обнадеждени.

Надеждата е показател, че се чувствате добре във връзката си и сте с точния човек. Не се притеснявате дали ще си прекарате добре, защото просто не се съмнявате. Не изпитвате несигурност, защото той не ви дава поводи за това. Не се питате дали ще се получи – просто го усещате.

5. Чувствате се късметлийка.

Когато сте били в токсични връзки, връзки, които не са били подходящи за вас, били сте с партньори, които са ви карали да се чувствате зле по една или друга причина, е нормално да изгубите вяра в любовта за момент. Но когато най-после откриете точния партньор, ще се чувствате като истински късметлии. Най-после ще усетите какво е да сте обградени с истинска и хармонична любов.

Знаци, че сте открили сродната душа и голямата любов

Коментирай