Интимно

Кои са знаците, че Скорпионът ви харесва?

Това е един от най-мистериозните зодиакални знаци

27.03.2022г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сме привлечени към някого, рано или късно идва онзи момент, в който си задаваме въпроса каква е зодията му. В последните години астрологията и нумерологията станаха до някаква степен неизменна част от любовния ни живот. Вълнуваме се какво ни очаква с този или онзи представител на зодиака. Следващите редове са за онези от вас, които си харесват някой Скорпион и се чудят дали той споделя емоциите им.

Кои са знаците, че Скорпионът ви харесва?

1. Гледат ви в очите. Ако Скорпионът е привлечен от вас, когато разговаряте с него, той ще се взира във вас. Понякога може да усетите, че той ви наблюдава, а щом го погледнете, той бързо разсейва погледа си или се усмихва.

2. Скорпионите могат да бъдат агресивни и ревниви. Този зодиакален знак се управлява от Марс – планетата на страстта, агресията, войната. Скорпионите са хищници, които ще направят всичко възможно, за да попречат на другите да достигнат до вас. Те ревнуват, когато видят, че показвате някакъв знак на внимание към някой друг.

Мъжът Скорпион в секса и любовта

3. Ще ви даде възможност да се доближите до него и неговия свят, което рядко прави. Родените под знака на тази зодия са притежателни и ако повече от често прекарвате време заедно, то определено този Скорпион ви харесва.

4. Скорпионите са физически същества. Още един знак, че представител на зодията ви харесва е докосването, понякога дори уж случайно. Ще измисли всякакви неща, за да привлече вниманието ви, но внимавайте, защото освен притежателен, Скорпионът е и манипулативен и контролиращ.

5. Това е един от най-флиртуващите зодиакални знаци. Винаги търси начин да ви закачи, примами, да пофлиртува с вас.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Скорпион?

6. Въпреки че трудно допуска хора до себе си, Скорпионът влага усилия и енергия да ви осигури комфорт, когато е влюбен. Като цяло това не е особено грижовен знак (особено мъжете).

7. Може да бъде горещ и студен. Ако Скорпионът, когото харесвате изведнъж стане по-хладен към вас и се оттегли, това вероятно означава, че наистина е имал чувства към вас, а сега вероятно не изпитва влечение към вас. Но е много вероятно с това поведение да цели да види дали вие ще направите нещо по въпроса. Трябва да знаете обаче, че когато Скорпионът наистина реши, че нещата помежду ви са свършили, то наистина е така.

8. Ще направи каквото може, за да ви впечатли.

9. Понякога прави наистина големи жестове, за да спечели вниманието и любовта на обекта към когото изпитва емоции.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

10. Когато са влюбени във вас, Скорпионите ще се погрижат всичко да е наред с вас, да се чувствате комфортно.

Свързани статии

11. Ще ви запознаят с тези, които са важни за тях – роднини, приятели, близки. Когато Скорпионите имат сериозни намерения към вас те ще ви направят част от тяхната среда.

12. Следете езика на тялото – погледът насочен към вас, тялото е открито и насочено към вас, докосване.

13. Скорпионите ще направят всичко възможно, за да се доближат до вас и да прекарат повече време в компанията ви.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
..... ( преди 2 години )