Интимно

8 малки тайни на успешния флирт

Как да привлечете вниманието на желан от вас мъж

07.05.2020г. / 16 49ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Проявяването на интерес към мъж, който искате наистина да ви забележи, понякога е наистина трудно. Как да му покажете, че сте привлечена от него без да изглеждате твърде предизвикателно, прекалено отчаяно или пък с недостатъчно интерес?

Има няколко добри начина да го направите без това да ви прави уязвими и същевременно отчаяни. Ето какви.

Как флиртуват жените?

Кръстосвайте крака

Ако седите статично и не мърдате, докато говорите с мъж, когото харесвате, той няма да улови сигналите на тялото ви. За да обърнете тактично вниманието към себе си, кръстосвайте и разкръстосвайте крака от време на време, докато говорите. Засилете ефекта, като докосвате и оправяте роклята или полата си, докато говорите.

Обърнете внимание на устните си

За да подчертаете съблазнителността на устните си, сложете им блясък или ги подчертайте в нежен розов цвят, който да привлича мъжкия поглед. Облизвайте ги леко от време на време, когато говорите.

5 погрешни начина за флирт

Играйте с косата си

Премятайте коса от едната на другата страна. Докато го слушате как говори играйте с кичурите си, но внимавайте да не изглеждате като малко момиченце. Поставяйте леко коса зад ухото си, за да откриете шията си.

Носете парфюм на гърба и на врата

Ако сте свикнали да пръскате от любимия си парфюм по косата и дрехите си, ще трябва да разширите навика си и да наблягате и на врата, шията и гърба си. Уверете се, че уханието ви се носи отвсякъде, откъдето и да ви се пада мъжът, обект на вашите желания.

Знаци, подсказващи флирт

Играйте с колието си

Колиетата и верижките за врата подчертават и насочват вниманието към тази деликатна зона от женското тяло, символ на страст и съблазън. Играйте си с него, оправяйте часовника си, за да обърнете внимание и към китките си. С тези действия ясно ще покажете на мъжа срещу вас, че имате интерес към него, но без да изглеждате твърде нахални и дръзки.

Как да превърнете летния флирт във връзка

Свързани статии

Седете с изправен гръб

Не се прегърбвайте, докато седите. За да подчертаете изяществото на фигурата си, а и за да привлечете вниманието на мъжа до вас, стойте изправена. Това изразява едновременно самочувствие и излъчване на крехка газела, а тази комбинация омайва мъжкото око.

Навеждайте се леко напред към него

За да покажете активите си, които заслужават неговото внимание, използвайте деколтето си. Наведете се леко напред, за да чуете по-добре какво ви казва или да видите какво в показва. Докоснете леко колието си, за да насочите вниманието му.

Флирт с колега: 10 неща, за които да помислите

Лице в лице

За да сте сигурни, че мъжът, когото харесвате ще долови вашите сигнали, гледайте го в очите. Стойте лице в лице с него и проявете внимание и интерес към онова, което казва или прави. Чрез вашето внимание ще спечелите неговото.

Тънкостите на летния флирт

Флирт с шефа – да или не?

Пътят на флирта – от секси погледи до безразсъдна смелост

Коментирай
Свободно време