Интимно

Как да разберете дали присъствате само временно в живота на мъжа

Признаци, че той няма сериозни намерения да ви включи в живота си

06.04.2022г. / 09 15ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато от сравнително скоро сте започнали връзка с мъж, когото харесвате, вероятно се питате дали имате бъдеще заедно. Той изглежда като всичко, което сте търсили. Умен е, забавен, стабилен, общителен, успешен е в сферата, в която се развива, страхотен събеседник е и приятелите ви се смеят на шегите му.

5 причини мъжете да спрат да са влюбени в съпругите си

Иска ви се нещата между вас да се задълбочат, да намерите по-дълбоко място в живота му. Но има обаче признаци, които издават, че присъствате само временно в живота на този мъж. Ето ги и тях.

Той не ви е запознал със семейството си

Ако е твърде рано за по-близки запознанства, това е нормално. Но ако мислите, че е минало достатъчно време и сте се опознали достатъчно, за да ви срещне със семейството си, а той все още не го прави, това може да е сигнал, че няма дългосрочни намерения към вас.

Той не планира нищо в бъдещето с вас

Ако никога не сте го чували да прави план за бъдещето, в който да влизате и вие, може би сте временно явление в живота му. И тук не става въпрос за някакви много сериозни планове. Дори уикенд бягство някъде само двамата е показател, че той иска да прекарва време с вас. Ако изобщо не говори за това как би искал да се пренесете да живеете заедно или да нагодите работните си графици така, че да имате повече свободно време заедно, това е лош знак.

3 любовни ритуала за повече страст във връзката

Той е непоследователен в срещите и вниманието, което ви отдава

Ако усещате, че мъжът до вас е разсеян, когато сте заедно и водите разговор или ако често отменя срещите ви с някакво извинение, той вероятно не държи на вас. Не ви отдава достатъчно от вниманието си, когато сте заедно или сте далече един от друг – това показва, че присъствате временно в живота му и той няма намерение да промени това, да ви доближи до себе си.

Не обича етикети

Ако мъжът, с когото имате връзка, не обича да определя отношенията ви именно като такива, намира си извинения да не ги нарече връзка, той няма сериозни намерения. Не иска да прави нещата официални. Може би дори не ви държи за ръка пред приятелите си.

Зодиите, които винаги ще се привличат

Предпочита да се мотае с приятели пред това да излизате на срещи

Това е класически признак на случайна връзка, която е за развлечение, забавление или просто за да има с кого да се вижда от време на време. Ако си въобразявате, че той е луд по вас, помислете отново. Мъж, който ви харесва и е влюбен във вас няма да предпочете тривиалните разходки с приятели или гледането на спортни мачове – неща, които иначе би могъл да прави всеки ден.

Коментирай