Интимно

Знаци, че мъжът Рак е запленен от вас

Винаги е там, за да ви изслуша

20.04.2022г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Все по-често, когато започваме нови любовни взаимоотношения, обръщаме внимание на зодията на потенциалния ни партньор. Ако се срещате с мъж от зодия Рак, поведението му ясно ще ви покаже дали той е запленен от вас. Ракът става много романтичен, когато силно харесва една жена. Обсипва я с внимание, комплименти, следи за детайлите, за да може да я изненада дори с нещо малко. Кои са другите знаци, подсказващи, че мъжът Рак може би дори е влюбен във вас?

Той инстинктивно знае кога нещо не е наред

Ракът се счита за много интуитивен зодиакален знак. Мъжете, родени под тази зодия, са способни да усетят дали нещо не е наред с някого, в когото са влюбени. Ако се нуждаете от тяхната помощ, тя ще ви е предложена, още преди да сте им я поискали.

5 причини гушкането с партньора да ви прави по-здрави

Глези ви повече от другите

Мъжът Рак е и много грижовен, щедър. Без значение дали имате празник или не, той ще се постарае да ви угоди, да ви осигури комфорт. Ще ви глези, защото за него е важно жената в живота му да е щастлива, удовлетворена.

Вие се превръщате в негов най-добър приятел

За мъжа Рак е известно също, че поддържа тесен и интимен социален кръг. Хората в социалния му кръг се радват на цялата му любов и грижа. Ако сте най-добрият му приятел, тогава ще изпитате това повече от всеки друг.

Ранни признаци, че имате връзка с точния човек

Жадува за вашето внимание и го оценява

За родените под знака на зодията е много важно другите да им показват колко ги ценят. Това важи с пълна сила и за влюбения мъж Рак. Ако той търси внимание и емоции от вас, то тогава със сигурност сте го запленили.

4 неща, които правят жената магнетична

Още в самото начало ще ви даде знак, че има сериозни намерения.

Когато мъжът Рак влезе в романтична връзка, то той ѝ се отдава изцяло. Разбира се следете дали има съответствие между думите и действията му. Ако той не само заявява, че иска да имате сериозни взаимоотношения, но и се старае да прекарва време с вас или флиртува с вас, има голям шанс да е влюбен.

Свързани статии

Той е закрилник

Без значение дали става въпрос за вашето щастие или цялостно благополучие, Ракът е защитен за хората, за които го е грижа. Може да пътува часове наред до вас, за да се убеди, че сте добре.

Винаги е там, за да ви изслуша

Ако имате нужда да се доверите на някого, да бъдете изслушани, посъветвани, мъжът Рак е добър слушател, особено когато е запленен от една жена. Той може да бъде изключително съпричастен, емоционален и разбира, когато някой има нужда да говори.

Коментирай
Свободно време