Интимно

10 знака, че мъжът, когото обичате, не ви заслужава

Не си губете времето

27.04.2022г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Болезнено и разочароващо е да откриеш, че мъжът, когото обичаш, не може да ти даде любов, внимание и грижа. Когато сме влюбени и заслепени от емоции, често се задоволяваме с по-малко, отколкото заслужаваме. С времето обаче започваме да се чувстваме зле, защото не получаваме любовта, която заслужаваме.

Въпреки това намираме оправдание за това, продължаваме да чакаме да се надяваме. Започваме да се питаме дали сме достатъчно добри, започваме да се съмняваме в своята привлекателност и качества като партньор.

Кои са знаците, че мъжът, в когото сме влюбени или обичаме, не заслужава емоциите ни?

1. Не инвестира време и усилия във вашата връзка. Той бавно започва да се отдръпва от вас, спира да проявява интерес към вас като личност. Избягва да прекарва времето си в компанията ви.

2. Мил е с вас, когато сте насаме и иска да прекарате времето си заедно, но при неговите условия. Всъщност, вие сте само за да запълните времето му, когато той си няма по-приятна компания.

Грешки, които партньорите допускат и които разрушават връзката им

3. В началото на взаимоотношенията сте игнорирали червените флагове, мислейки си, че ще успеете да го промените.

4. Вие сте просто опция за него, а не приоритет. Не избирайте някого, който не е избрал вас. Ако той ви каже, че не е готов за връзка, това е ясен знак, че той не заслужава любовта ви.

5. Усещате, че взаимоотношенията ви са едностранни. Вероятно вие сте даващата половинка във връзката? Тогава сте в грешните взаимоотношения.

Синдром на разбитото сърце – как да се справим с него

6. Отправя обиди към вас, дори първоначално да изглеждат като безобидна шега. Ако той ви омаловажава като партньор, като жена и постоянно ви напомня за вашите недостатъци, карайки ви да се чувствате сякаш нещо не е наред с вас, този мъж определено не заслужава любовта ви.

7. Изглежда, че не желае сериозно обвързване с вас, но в същото време ви държи достатъчно близо до себе си, за да сте му подръка. Определено не бива да си губите времето в подобни взаимоотношения.

Свързани статии

8. Държи се с вас като с жената, която трябва да бъде запазена в тайна. Той ви кара да се чувствате невероятно, угажда ви, но в същото време вие не познавате най-близките му хора. Това е знак, че или няма сериозни намерения спрямо вас, или че има друга връзка.

6 червени флага, че той не е подходящ за връзка

9. Неговите страхове и несигурност разрушават връзката ви. Той постоянно се нуждае от това да му доказвате колко го цените, карайки ви дори да правите неща, които не са във ваш интерес.

10. Когато спорите, той винаги изкривява думите ви и така обръща нещата, че вие да понесете вината за случващото се. Когато обаче вие го подведете под отговорност, той ще се опита да ви накара да се съмнявате в правотата си, дори и да сте права.

Коментирай