Интимно

10 сигурни знака, че сте влюбени в грешния човек

Признаците, че не се чувствате на мястото си

07.06.2022г. / 12 01ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Вие сте като деня и нощта.

Толкова сте различни, че просто е очевидно, че не сте един за друг и че няма да се получи, но твърдоглаво и упорито продължавате. Вместо да правите това, признайте пред себе си, че сте с грешния човек и продължете напред в търсене на по-подходящ. Това ще ви направи истински щастливи.

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

7. Не се вълнувате да го видите.

Вълнението не лъже. Пеперудите в корема, желанието да прекарвате свободното си време с човека до себе си подсказват, че сте влюбени и че сърцето ви се е насочило в правилна посока. Ако се чувствате тъкмо обратното, това може би е защото не сте с човек, който ви прави щастливи.

8. Не се чувствате добре със самите себе си.

Щастието не е единственият показател, че всичко е наред във връзката ви. Има една много по-важна връзка и тя е тази със самите себе си. Ако се чувствате извън кожата си, усещате, че не се харесвате в неговата компания, не одобрявате реакциите си, правите неща, които не са типични за вас, това са признаци, че връзката, в която сте е неподходяща и ви провокира да се държите неестествено за вас.

Как тялото ви подсказва, че сте намерили правилния партньор

9. Минусите на връзката ви са много повече от плюсовете.

Ако претегляте минусите и плюсовете в главата си, това е лош знак, защото подсказва, че самите вие не сте убедени в любовта си. Има много неща, с които сте несъгласни и които ви дразнят. Те ви провокират да прехвърляте в главата си положителните и отрицателните страни на партньора и връзката ви. Ако сте стигнали до заключението, че минусите са повече, вероятно е време да признаете и че не сте с точния за вас човек.

10. Шестото ви чувство нашепва.

Инстинктите не лъжат. Когато интуицията ви подсказва, че не сте на мястото си, това най-вероятно е така. Заблудите и розовите очила са нещо, което може да ви обърка и да ви накара да стоите в неподходящи връзки. Но ако шестото ви чувство започне да ви нашепва да си тръгнете, послушайте го. Това със сигурност е гласът на разума.

16 начина да покажете, че ви е грижа за партньора

Коментирай