Интимно

Неща, които мъжете оценяват у жените, но не го показват

Женските черти, които впечатляват мъжете

09.09.2022г. / 14 21ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е оценяването на партньора. Много често единият се чувства недостатъчно оценен от другия. Същото важи и за отношенията в брака. Без значение под каква форма е връзката ви – дали е брак или дългосрочна връзка на семейни начала, усещането за недооцененост може да влоши сериозно отношенията, да понижи усещането за щастие и удовлетвореност, да потисне любовта.

Силната жена предпочита да е необвързана, отколкото с неподходящ мъж

За мъжете понякога е наистина трудно да намерят точните думи и действия, с които да изразят любовта и признателността си към своите половинки. В много случаи мъжете истински обичат определени черти в дамите до тях, възхищават им се, смятат ги за прекрасни, но не намират точния начин да го изразят.

За да не се чувствате пренебрегнати и недооценени от мъжете си, вижте какво те ценят високо у вас и тайничко ви се възхищават.

Фактът, че вие самите го цените

Когато мъжът се чувства оценен, той отвръща със същото. За почти всички мъже е от голямо значение жените до тях да ги оценяват, да им се възхищават и да го показват. Прекомерната женска критика отблъсква. Имайте това предвид, когато следващия път се почувствате недооценени. Помислете дали вие самите показвате одобрението си към партньора.

Жените от тези зодии са най-подходящи за брак

Вие все още сте загадка

Отворената книга е безинтересна. Ако сте като отворена книга за партньора или съпруга си, нормално е той да изгуби интерес към вас в даден момент. За да се поддържа искрата на любовта, жената трябва да е загадъчна, да има своите особености и да умее да не се разкрива напълно. Мъжете харесват тази женска черта и тайно ѝ се възхищават.

Приветливата ви личност

Мъжете обожават приветливи жени. Усмихнати, позитивни, ведри – такива дами биват моментално забелязани. Приветливостта в общуването е знак, че с този човек бихте имали една хармонична и щастлива връзка.

25 неща, които трябва да може една жена на 25

Когато флиртувате

Няма значение, че вече сте обвързани или дори женени. Флиртуването е от голямо значение за поддържането на искрата в любовта. Мъжете обичат, когато жените флиртуват с тях. Ако сте престанали да го правите, те може да потърсят флирт на друго място, само за да почувстват тръпка.

Възгледите ви за живота

Много жени грешат, като смятат, че мъжете гледат само и единствено повърхностно на жените, тоест обръщат внимание само на външния им вид. Той е важен, разбира се, но не по-малко важни са възгледите за живота. Когато човек се обвързва дълготрайно, той има нужда да знае, че партньорът му споделя сходни разбирания за бъдещето.

6 неща, които мъжете правят само за жените, които обичат истински

Интересът ви към неговия живот

Една от най-честите причини за разваляне на отношенията между партньорите е тоталната липса на интерес към живота на другия. Всеки от партньорите е отделна личност и е нормално да има известни различия в интересите, хобитата, заниманията, вкусовете. Когато не сте заедно заради работни ангажименти или хобита, които имате поотделно, е добре да проявявате интерес към това как е преминал денят на партньора ви. Той със сигурност ще го оцени. И ако го правите, това е едно от нещата, за които тайно ви обожава.

10 признака, че партньорът ви наистина го е грижа за вас

Коментирай